Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ενημέρωση και συντονισμός

Στις περιοχές υψηλού κινδύνου, όσον αφορά στην προοπτική από την δράση του φαινομένου της απερήμωσης κατατάσσει τον νομό Κιλκίς στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Νικόλαος Συλλαίος.

Στο εν λόγω θέμα έχουν γίνει αρκετές αναφορές τα τελευταία …αρκετά χρόνια, και δεν είναι η πρώτη φορά, που ο νομός βρίσκεται, αν οχι στο επίκεντρό τους, τουλάχιστον σε σημαίνουμσα θέση σ’ αυτές.

Είναι, επομένως, καιρός πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια αυτοδιοίκησή του να αναλάβουν συντονισμένες πρωτοβουλίες, με σκοπό την σύνταξη μιάς επίσημης μελέτης ει δυνατόν με την συνδρομή όλων των ειδικών στο αντικείμενο επιστημόνων, ώστε να γνωρίζουμε ως τόπος πού «βαδίζουμε» και να λάβουμε τα όποια προληπτικά μέτρα απαιτούνται προς την κατεύθυνση της αποτροπής μιάς τέτοιας αρνητικής γι’ αυτόν προοπτικής.

Εν προκειμένω ο καλύτερος σύμβουλος, είναι ο συντονισμός σε όλα τα επίπεδα, τόσο της επιστήμης όσο και της τοπικής διοίκησης.

Περισσότερα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]

Δείτε ακόμα