Πολιτική

Επανεκλογή Γ.Γεωργαντά και επιστροφή Ε.Αγαθοπούλου και Γ.Φραγγίδη στην Βουλή

Επανεκλογή και πρωτιά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας με 8319 ψήφους πήρε ο βουλευτής της Γιώργος Γεωργαντάς, καθώς η διαφορά του από τον δεύτερο υποψήφιο Κώστα Κιλτίδη έφτασε τους 1360 ψήφους διαφορά, και μιλώντας στον πεζόδρομο της Κ.Γαβριηλίδη σε φίλους και οπαδούς του μετά την καταμέτρηση ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στο κοινοβούλιο η Ειρήνη Αγαθοπούλου, καθώς η διαφορά της από την δεύτερη υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζει τους 1953 ψήφους διαφορά.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα την τρίτη θέση στο κοινοβούλιο κερδίζει ο Γιώργος Φραγγίδης του ΚΙΝΑΛ με 99 ψήφους διαφορά από τον Στέφανο Παραστατίδη.

Ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ Στέφανος Παραστατίδης μετά τη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Οι νίκες ή οι ήττες μετρούν στο τέλος, είτε αυτό συμβαίνει οριακά είτε όχι. Και το αποτέλεσμα θα πρέπει να το αποδέχεσαι. Χωρίς να ρίχνεις ευθύνες σε κανέναν, χωρίς να ψάχνεις άλλοθι, υπερήφανα, όπως τουλάχιστον μού ταιριάζει.
Θέλω να πω δημόσια σε όλους εσάς που κάναμε παρέα αυτές τι εκλογές, από κοντά ή από μακριά, ότι άξιζε τον κόπο. Η μόνη μου λύπη, ότι σας στενοχώρησα. Όμως, ακόμη κι έτσι, άξιζε τον κόπο. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσα πολλά! Από κάθε γωνιά της χώρας. Και σας ευγνωμονώ. Αλήθεια. Πήραμε την έδρα. Το Κίνημα Αλλαγής πέρασε το 11% στο Κιλκίς. Κάτι σπουδαίο. Ο Γιώργος Φραγγίδης δικαιούταν την έδρα όσο και εγώ. Και ίσως περισσότερο. Του αξίζουν συγχαρητήρια.
Aπό κάθε μάχη κερδίζεις κάτι. Φίλους, εμπειρίες, αναμνήσεις. Και πήρα από τούτα, άπλωσα το χέρι και πήρα. Όπως και έδωσα, ως συνήθως, ό,τι είχα. Γιατί αυτό είναι για μένα το παν, το μοίρασμα.
Σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά. Για όσα είπατε ή κάνατε για μένα. Αν κ ξέρετε ότι δεν έκανα κάτι για μένα, για μας πήγαινα. Μια κοντή ανάσα και συνεχίζουμε. Μέχρι την επόμενη μάχη. Γιατί μας αρέσει η μάχη. Δεν μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς…”

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]