Αθλητισμός

Το Κιλκίς «στα υπ’ όψιν» γιά ανάληψη διοργάνωσης πετοσφαιρικών βαλκανικών αγώνων εντός του 2021

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13.2.20 συνάντηση της διοίκησης του Άτλαντος Κιλκίς με αντιπροσωπεία παραγόντων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ).

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων,και τα εξής:

«…Συζητήθηκαν διοικητικά, αναπτυξιακά και διοργανωτικά θέματα, που αφορούν στον σύλλογο.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν από πλευράς ΕΟΠΕ ο τεχνικός σύμβουλος εθνικών ομάδων και ταμίας της ομοσπονδίας Τάκης Καβαλιεράκης, ο διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος, ο β΄ προπονητής της εθνικής γυναικών Νίκος Μπουτσουρής, ο προπονητής της εθνικής ομάδας παμπαίδων Παναγιώτης Λακασάς και ο υπεύθυνος ανάπτυξης Χρήστος Ντόζης. Επίσης, ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Ελλάδος Κώστας Χαριτωνίδης.

Πριν την συνάντηση οι προπονητές των εθνικών και αναπτυξιακών ομάδων παρακολούθησαν την καθιερωμένη προπόνηση της ομάδας των παγκορασίδων και του προαγωνιστικού τμήματος του Άτλαντος Κιλκίς.

Σε θέματα ανάπτυξης συζητήθηκαν και προτάθηκαν τρόποι από πλευράς των τεχνικών της ΕΟΠΕ για την διάδοση του αθλήματος και την προσέλκυση κυρίως ηλικιακώς μικρών αγοριών και κοριτσιών.

Όσον αφορά στην συζήτηση σε θέματα διοργάνωσης, την απασχόλησαν η σκέψη διοργάνωσης Βαλκανικών Αγώνων πετόσφαιρας για το 2021 στο Κιλκίς, καθ’ ότι λόγοι γεωγραφικοί και υποδομών (δύο κλειστά γυμναστήρια δίπλα-δίπλα) βοηθούν στην κατ’αρχάς θετική σκέψη υλοποίησης της πρότασης, την οποία πλέον, μετά το τέλος των πανελληνίων πρωταθλημάτων η διοίκηση της ΕΟΠΕ θα εξετάσει, πάντα βεβαίως με την συνεργασία και συναίνεση του δήμου Κιλκίς και της περιφερεικής ενότητας.

Επισημαίνεται, ότι γιά την συνάντηση αυτή και την πρόθεση μας για μία διοργάνωση εθνικού επιπέδου ήταν ενήμερος ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Κυριακίδης, ο οποίος είδε θετικά την πρωτοβουλία και δεσμεύθηκε να την επεξεργασθεί, με μεγάλη πιθανότητα υιοθέτησής της.

Ήταν επίσης ενήμερος και σε αναμονή, εάν χρειαζόταν να παρευρεθεί στην συνάντηση και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, νέας γενιάς, εθελοντισμού και διά βίου μαθήσεως Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, ο οποίος βρίσκεται κυριολεκτικώς δίπλα μας και προσπαθεί πάντα γιά άμεση επίλυση και προώθηση θεμάτων που αφορούν στο αντικείμενο ευθύνης της αντιδημαρχίας του.

Μετά το τέλος της συνάντησης παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν των καλεσμένων.».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]