Για τρίτη χρονιά «Κερνάμε Κιλκίς» από το Επιμελήτήριο από 25 εώς 28 Ιουνίου

Οικονομία /

Για τρίτη συνεχή χρονιά το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Κιλκίς διοργανώνει το φεστιβάλ γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς», στο νέο κλειστό γυμναστήριο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 25 έως και την Κυριακή 28.6.15 και συνδιοργανώνεται από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους δήμους Κιλκίς και Παιονίας, καθώς και το ΕΒΕ Κιλκίς.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«…Στόχος του επιτυχημένου θεσμού είναι να προβάλει και να αναδείξει τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και την ιδιαίτερη τοπική ταυτότητα. Να αποτελέσει ακόμη για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες – καταναλωτές, μαγείρους, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες.

Το φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από τον ανοικτό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του και τις ποικίλες και πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις, που αναμένεται να προσελκύσουν και πάλι το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών με επιδείξεις μαγειρικής, γευσιγνωσίας, σεμινάρια, ημερίδες, εργαστήρια – παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το περυσινό φεστιβάλ κατέστησε φανερή την αναγκαιότητα και την σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, ότι πρόκειται για σημαντική ευκαιρία προβολής και προώθησης ποιοτικών-τοπικών προϊόντων καλούμε παραγωγούς – μεταποιητές και εμπόρους να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες το επιμελητήριο Κιλκίς και οι υπηρεσίες του είναι στην διάθεση των υποψήφιων εκθετών».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]