Αθλητισμός

Κερδίζουν τις εντυπώσεις οι «μικροί» του Κιλκισιακού

Στην τέταρτη διοργάνωση ποδοσφαίρου της «ακαδημίας» Νίκης Χριστού Σερρών έλαβε μέρος την Κυριακή 17.5.15 η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού.
Με τα τμήματα των προπαίδων, παίδων, μικρών προπαίδων και πολύ μικρών προπαίδων συνοδεία των υπευθύνων των προπονητών και των γονιών η «ακαδημία» του Κιλκισιακού παρουσίασε την δυναμική της σε μία διοργάνωση στην οποία συμμετέσχον συνολικώς είκοσι ομάδες.
Οι προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα με τον Πανσερραϊκό ηττήθηκαν από τις «Σέρρες FC» ενώ νίκησαν εύκολα την Νίκη Χριστού.
Οι προπαίδες του Στάθη Πορφυρίδη ηττήθηκαν με 4-2 από τον Χριστό ενώ στο δεύτερο παιχνίδι με τις «Σέρρες 85» αντιμετώπισαν παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και επικράτησαν ευκόλος με 6-0 των Λύκων.
Οι μικροί προπαίδες του Ζαφείρη Γιαννίδη απέδειξαν γιά άλλη μία φορά ότι το μέλλον τους ανήκει σημειώνοντας εύκολες νίκες επί των Χριστού, Σιδηροκάστρου, χάνοντας λόγω κοπώσεως των αγώνα με την ακαδημία «Village».
Oι πολύ μικροί προπαίδες ή …«πιτσιρίκια» έδωσαν τις μεγαλύτερης «μάχες»! Ολοι τους είναι ηλικιών 4,5-6 ετών και έτσι συνεχώς καλούνται να αντιμετωπίσουν παιδάκια μεγαλύτερης ηλικίας.
Παρ’ όλα αυτά τα πήγαν εξαιρετικά και πάλι. Τα «αστεράκια» του Ανδρέα Αβραμίδη νίκησαν με 3-1 τον Χριστό, ηττήθηκαν δύσκολα με 6-3 από τους Λύκους, ενώ η κούραση έκανε την εμφάνισή της στον τελευταίο αγώνα, στο οποίο ηττήθηκαν από το Σιδηρόκαστρο.
Οι προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς συνεχίζονται καθημερινώς ενώ κάθε σαββατοκύριακο υπάρχουν συμμετοχές και σε διάφορες διοργανώσεις.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]