Γενικά

Κέρδισε» το κιλκισιώτικο κοινό ο συγγραφέας Ι.Ζουργός

Την Τετάρτη 13.5.15 πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό, ο οποίος μίλησε για το τελευταίο του βιβλίο “Σκηνές από το βίο του Ματίας Αλμοσίνο” στην δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Κιλκίς. Η συνάντηση αυτή διοργανώθηκε από τις τρεις λέσχες ανάγνωσης του νομού της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης Κιλκίς, της εολιτιστικής εταιρίας εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς και την λέσχη ανάγνωσης Αξιούπολης “Υπατία” του λαϊκού πανεπιστημίου Παιονίας.
Τον συγγραφέα προλόγισε η Σοφία Μεσίγκου και αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η Ελένη Γρομπανοπούλου. Ο Ισίδωρος Ζουργός κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μιλώντας για την περιπετειώδη ζωή του ήρωα, μέσα από το οδοιπορικό της οποίας ξετυλίγεται η Ιστορία της Ευρώπης, των επιστημών και των πνευματικών αναζητήσεων του 17ου αιώνα. Στο τέλος, η παρουσίαση έκλεισε με συζήτηση με το κοινό.

Περισσότερα

Λήψη απαιτούμενων μέτρων προστασίας των εργαζομένων δήμου Κιλκίς κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Την περίοδο του θέρους λαμβάνει χώρα ιδιαίτερη καταπόνηση των εργαζομένων που οφείλεται στη συνέργεια μετεωρολογικών παραγόντων του εξωτερικού περιβάλλοντος και […]

Δείτε ακόμα