Αθλητισμός

«Κεραυνοί» Πάικου Γουμένισσας κατά της διαιτησίας του νομού

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αλέξανδρο συνεδρίασε η διοίκηση του Πάικου Γουμένισσας, σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

«Αγανακτισμένος από την απόγνωση», όπως τόνιζαν παράγοντες του συλλόγου, ο μακροβιότερος παράγοντας σωματείου στην ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Κιλκίς πρόεδρος Χρήστος Πεχλιβάνης, με θητεία από το 1983, ήταν ιδιαιτέρως καυστικός:

«Με σφυρίγματα διαιτητών που αλλοιώνουν τα αποτελέσματα, «πεθαίνει» ο ρομαντισμός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο σύνδεσμος διαιτητών του νομού Κιλκίς βιάζεται να επικυρώσει την τελική βαθμολογία. Αρκετοί μου λένε, ότι δεν χρειάζεται να παιχθούν οι τελευταίες δεκαπέντε αγωνιστικές, γιατί είναι περιττό. Στις διαιτητικές παλινωδίες απαντάμε με κραυγή αγωνίας. Πήραμε τα μηνύματα με Μεγάλη Βρύση και Χέρσο, για να έρθει η ολοσχερής καταστροφή του αθλήματος στο παιχνίδι με τον Αλέξανδρο. Δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο από την ΕΠΣ Κιλκίς και τη διοίκηση του Κώστα Πάταρα. Θέλω να δημοσιοποιήσω την αγανάκτησή μου για τον σύνδεσμο διαιτητών νομού Κιλκίς. Αφιέρωσα σαράντα χρόνια στο Πάικο, αλλά βλέπω ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι ούτε σαράντα δευτερόλεπτα, αφού οι σφυρίχτρες «κλέβουν τον ιδρώτα μας» και δεν σέβονται τίποτε. Με τις λανθασμένες υποδείξεις τους, αλλοιώνουν αποτελέσματα και μας απαγορεύουν να πρωταγωνιστήσουμε. Όταν έχουμε στόχους και φιλοδοξίες μας κυνηγούν ανελέητα και δεν μας αφήνουν να σηκώσουμε κεφάλι! Όταν στοχεύουμε στην 5η και 6η θέση, μας αγαπούν υπερβολικά.

Μας δυναμώουν οι αδικίες και πορευόμαστε στον μοναχικό δρόμο του ερασιτεχνικού ρομαντικού ποδοσφαίρου, έχοντας μονίμως απέναντί μας τους διαιτητές του νομού Κιλκίς».

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας