Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Θα δείξει

Την ιδέα της δημιουργίας ΚΕΠ με στόχο την ενημέρωση των δημοτών σε θέματα πρόληψης και ασθενειών και προστασίας της υγείας πολιτών πρότεινε η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 17.1.17.

Μια πρόταση, με την προοπτική της οποίας συμφώνησε και ο δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης παρά τις ενστάσεις που προέβαλε ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Αλίρης επικαλούμενος τις δυσκολίες γιά την εφαρμογή ενός τέτοιου εγχειρήματος, με βάση την ενασχόλησή του γιά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε κάθε περίπτωση η συνέχεια θα αποδείξει εάν η συμφωνία αυτή θα έχει ουσιαστικό περιεχόμενο καθώς εκτός των άλλων στην προχθεσινή συνεδρίαση καταναλώθηκε αρκετός χρόνος γιά το κατά πόσο γίνονται ή δεν γίνονται αποδεκτές και εφαρμόζονται προτάσεις των μειοψηφιών.

Ιδωμεν. (Άλλωστε τα πρόσφατα περιστατικά της γρίππης και των κρυολογημάτων αποδεικνύουν, όπως τόνισε η κ. Συμεωνίδου, την αξία εφαρμογής ενός τέτοιου προγράμματος).

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα