Γενικά

Το Κέντρο Κοινωνικής στήριξης απέκτησε ένα καινούριο λεωφορείο

Το Κέντρο Κοινωνικής στήριξης ανακοινώνει ότι απέκτησε ένα καινούριο λεωφορείο για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς των ωφελούμενων από και προς τις κατοικίες τους.

Το νέο λεωφορείο DAILY START 50C18 Euro VI_D με πετρελαιοκινητήρα (DIESEL) IVECO έτους παραγωγής 2019 είναι κατάλληλο για την άνετη και ασφαλή μεταφορά 12 καθήμενων επιβατών, 2 αναπηρικών αμαξιδίων και 1 οδηγού. Ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές και φέρει έγκριση σύμφωνα με την οδηγία 2007/46/Ε.Ε. από το υπουργείο υποδομών και μεταφορών.

Μετά από δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό, τον Αύγουστο του 2019 – επί προεδρίας Παύλου Θωμαΐδη – υπογράφηκε η σύμβαση με την ΠΑΥΛΟΣ Ι.ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. και παραδόθηκε αρχές Μαρτίου 2020 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στη νέα πρόεδρο Μιχαλία Καραμισάκη.

Με την παράδοση του οχήματος η εταιρεία εκπαίδευσε δωρεάν, με κατάλληλο προσωπικό, τους οδηγούς του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης σε θέματα χειρισμού, συντήρησης, εκμετάλλευσης και επισκευής του οχήματος.

Η προμήθεια οχήματος μεταφοράς ωφελούμενων χρηματοδοτήθηκε από την πράξη «Εκσυγχρονισμός εξοπλισμού στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας της Αμκε Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα