Γενικά

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών ξεκίνησε να λειτουργεί στον Εύρωπο

Με απόφαση του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, ξεκινά σύντομα τη λειτουργία του το νέο κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών του δήμου Παιονίας, στον Εύρωπο.

Ο κ. Γεωργαντάς, «ανταποκριθείς στην εισήγηση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,προχώρησε στην υπογραφή της απόφασης, η οποία ορίζει ως ημερομηνία έναρξης του νέου ΚΕΠ την Δευτέρα 6-7-20.

Η ανακοίνωβση συνεχίζει και καταλήγει ως εξής:

« …Η λειτουργία του νέου ΚΕΠ θα συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων της μεγαλύτερης δημοτικής κοινότητας του δήμου Παιονίας, ενισχύοντας ταυτοχρόνως την ποιότητα των υπηρεσιών σε όλες τις κοινότητες της περιοχής.

Σε μία περίοδο, όπου τα ΚΕΠ αναβαθμίζονται με νέες, σύγχρονες υπηρεσίες, η έναρξη λειτουργίας του νέου ΚΕΠ Ευρώπου καταδεικνύει το διαρκές ενδιαφέρον της κυβέρνησης και την στήριξη της στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού των δημοσίων υπηρεσιών του νομού Κιλκίς συνολικώς.

Ευχαριστούμε τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά γιά τις αποτελεσματικές ενέργειές του και την άμεση ανταπόκρισή του.

Το ΚΕΠ θα στελεχωθεί από υπαλλήλους του δήμου, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι από την έναρξη λειτουργίας του θα λειτουργούν στον δήμο Παιονίας συνολικά τέσσερα ΚΕΠ.

Περισσότερα

Πρόσληψη δύο ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς προκηρύσσει την πρόσληψη δύο ατόμων για την εκτέλεση του υποέργου «Αρχαιολογία» του έργου, «Αποχετευτικά Δίκτυα αντλιοστάσια – καταθλιπτικοί αγωγοί και εγκατάσταση επεξεργασίας […]

Δείτε ακόμα