Πολιτική

Α.Καζαντζίδης: «Μαζί να δυναμώσουμε την φωνή του Κιλκίς στα κέντρα λήψης των αποφάσεων»

ΣΟΥΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΕνώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου το πολιτικό γραφείο του πολιτευτή Κιλκίς της ΝΔ Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη πραγματοποίησε την Κυριακή 5.2.17 στο ξενοδοχείο «Ευριδίκη» την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του.

Την εκδήλωση που ξεκίνησε με την ευλογία του πλακούντα από τον αιδεσιμώτατο π. Ευστάθιο της ενορίας Α.Δημητρίου τίμησε με την παρουσία του βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής.

Σην ομιλία του ο κ. Καζαντζίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και κατά του ίδιου του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «δύο χρόνια μετά στην επέτειο τους οι κυβερνώντες συνεταίροι δεν έχουν να επιδείξουν παρά μόνο την παταγώδη αποτυχία».

«Η Ελλάδα» ανέφερε «αποτελεί μια κατεστραμμένη χώρα σε μια χρονική καμπή όπου η Τουρκία έχει αναθαρρήσει και ζητά απερίφραστα το Αιγαίο βλέποντας την υποχωρητικότητα και την ανικανότητα του αριστεροακροδεξιού πολιτικού συνεταιρισμού που θέλει να ονομάζεται κυβέρνηση».
ΣΟΥΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
«Η κυβέρνηση Τσίπρα» τόνισε ο κ. Καζαντζίδης «έχει οδηγήσει τη χώρα σε μια ανείπωτη τραγωδία φέρνοντας τα capital controls, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των συμπατριωτών μας, έχει θεσμοθετήσει τον διαβόητο «κόφτη» σε μισθούς και συντάξεις, έχει φέρει πλήρη κατάρρευση της παιδείας και της υγείας, ετοιμάζει ‘’φορομπηχτικά’’ μέτρα σοκ για τους αγρότες οι οποίοι τούτη την ώρα βρίσκονται στους δρόμους διεκδικώντας καλύτερες μέρες όπως τους είχε υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας ανεβαίνοντας στα τρακτέρ όταν ήταν στην αντιπολίτευση υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες ψευδώς.

Ο μισθωτός βλέπει την κυβέρνηση να τοποθετεί τον πενιχρό μισθό του στην κλίνη του Προκρούστη μειώνοντας τον περαιτέρω, ο επιχειρηματίας βρίσκεται απέναντι σε μια φορολαίλαπα απότοκο των ιδεολογικών αγκυλώσεων του ιδεολογικού υβριδίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο συνταξιούχος δεν μπορεί να κατανοήσει ποιο είναι το ακριβές ύψος της σύνταξης του καθώς βρίσκεται απέναντι σε διαρκείς μειώσεις και οι νέοι άνθρωποι έχουν να αντιμετωπίσουν δύο δρόμους, το φάσμα της ανεργίας ή την μετανάστευση βλέποντας ότι προοπτική δεν υπάρχει στη χώρα.
ΣΟΥΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Εκτός όμως της ομιλίας δεν έμεινε και ο Γ.Παπανδρέου στον οποίο επέρριψε όλες τις ευθύνες για την κατάσταση που βιώνουν οι Ελληνίδες και οι Ελληνες όταν το 2010 οδήγησε τη χώρα στους κακοτράχαλους δρόμους του μνημονίου και σήμερα έρχεται στο ΠΑΣΟΚ μετά από μια πολύμηνη περιπλάνηση του εντός και εκτός συνόρων φέρνοντας μας στο μυαλό όλες εκείνες τις αποφάσεις του που έχουν υπονομεύσει το μέλλον αυτού του τόπου.

Ο κ. Καζαντζίδης έκλεισε την ομιλία του ζητώντας εκλογές ώστε «αφενός η χώρα να απαλλαγεί από τα δεσμά των μαθητευόμενων μάγων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφετέρου να σωθεί έχοντας ως οδηγό-πρωθυπουργό της τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβέρνηση της ΝΔ.

Γιατί όπως σημείωσε η μεγάλη πατριωτική παράταξη μας την οποία ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής βάζει πριν όλα και πάνω από όλα την Πατρίδα αδιαφορώντας για το κομματικό συμφέρον. Αυτή την αποστολή ζητώ να μου δώσετε την δύναμη να την υπηρετήσω στις εκλογές και στα κοινοβουλευτικά έδρανα μετά δυναμώνοντας την φωνή του Κιλκίς στα κέντρα λήψης αποφάσεων».

Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής Σερρών Κ.Α.Καραμανλής ο οποίος τόνισε ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς της πολιτικής της δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι επιτέλους στη χώρα αυτή θα πρέπει να κατανοήσουμε, μετά την διετή εμπειρία διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι τόσα χρόνια είχαμε διολισθήσει όλοι στην ωραιοποίηση της αριστεράς.

Η οποία εν τέλει απεδείχθη ότι δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα όμορφο περιτύλιγμα και μέσα ένα κενό και επικίνδυνο ‘’προϊόν’’ τις συνέπειες του οποίου όλοι ζούμε από το 2015 και μέχρι σήμερα».

«Θα πρέπει» είπε ο κ. Καραμανλής «να κάνουμε και εμείς την αυτοκριτική μας γιατί και εμείς κάναμε λάθη όμως εάν η χώρα δεν είχε οδηγηθεί στην πτώση της κυβέρνησης της ΝΔ με τα παιχνίδια και τα τερτίπια του κ.Τσίπρα στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο του 2014 σήμερα η Ελλάδα θα είχε αποτινάξει από πάνω της τα δεσμά των μνημονίων και της οικονομικής στενότητας».

Μετά το πέρας των ομιλιών πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από τον κ. Καζαντζίδη.

Τυχερός ήταν ο δήμος Παιονίας τον οποίο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, ανάπτυξης, ενέργειας & πολεοδομίας Ι.Αδαμόπουλος παίρνοντας το φλουρί και δώρο ένα βιβλίο για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα