Πολιτισμός

Ο Κ.Καβακιώτης μιλάει για το ρόλο του στο «Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς»

Ο κιλκισιώτης ηθοποιός Κωνσταντίνος Καβακιώτης παράτησε προτάσεις από το 24, το House of Cards ΚΑΙ το Vikings για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς, τον πολυπόθητο ρόλο-σταθμό για την καριέρα κάθε ηθοποιού, τον Αλέξανδρο Γατσαμπέα.

Ο νέος αυτός ηθοποιός, στηρίζει ενεργά την Ελλαδίτσα και το όνειρο της ομάδας μας να δημιουργήσουμε μια τηλεοπτική σειρά σταθμό για την Ελληνική τηλεόραση, που θα δώσει νέα πνοή στους Έλληνες, θα εμπνεύσει τους μετανάστες και θα θεραπεύσει την ποδάγρα.

Η σεναριογράφος μας, Ασημίδα Κουτσηίδου, συγκινημένη, έγραψε στο blog της:

Είμαι φοβερά συγκινημένη που ο Κωνσταντίνος Καβακιώτης υπέγραψε για το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς. Θαυμάζω τη δουλειά του χρόνια – μη σου πω ότι ο Αλέξανδρος Γατσαμπέας έχει γραφεί έχοντας στο μυαλό μου τον Κωνσταντίνο. Του εμπιστεύομαι τον Αλέξανδρο – που τον έχω σαν παιδί μου – και ξέρω ότι στις φαρδιές πλάτες του Κωνσταντίνου ο Αλέξανδρος θα λάμψει.

Ο παραγωγός μας, Σοφοκλής Σακχαρίδης, είπε:

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Πικρού Τσαγιού σήμερα και του εμπιστευόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Άψογος επαγγελματίας και άνθρωπος ψημμένος στο σανίδι, θα δώσει στο Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς το λούστρο της γοητείας του. Βέβαια θα πάρει κι από μας τον ρόλο – σταθμό και κάτι λεφτά που ήθελα να τα δώσω για σκηνικά, οπότε τώρα θα πρέπει να βολευτούν όλοι με έναν καναπέ τον ίδιο σε όλα τα σπίτια αλλά δεν πειράζει. Χαλάλι, όλα για τη μεγάλη μεταγραφή.

ΠΗΓΗ:www.pikro-tsai.gr

Περισσότερα
Δείτε ακόμα