Κάτοχος και διπλώματος ΓΓΑ ο Κ.Πουντζουκίδης

Αθλητισμός /

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6.2.16 σε κέντρο της Αθήνας η εκδήλωση απονομής των διπλωματών προπονητών κικ μπόξιν της γενικής γραμματείας αθλητισμού και της πανελληνίας ομοσπονδίας κικ μπόξιν (Π.Ο.Κ.).
Την σχολή παρακολούθησαν σχεδόν όλος ο προπονητικός κόσμος του αθλήματος, ενώ το «παρών» έδωσε και ο προπονητής του Αθλου Κιλκίς Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, ο οποίος και παρέλαβε το κρατικό δίπλωμα προπονητού από τον πρόεδρο της πανελληνίας ομοσπονδίας.

Μετά την απονομή των διπλωματών έγινε βράβευση διακριθέντων αθλητών της ομοσπονδίας και ακλούθησε μια ωραία βραδιά με διασκέδαση για όλο τον προπονητικό κόσμο του αθλήματος να βρίσκεται εκεί. Ο κ. Πουντζουκίδης μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε ότι οι προπονητές πρέπει συνεχώς να ανανεώνουν τις γνώσεις τους και τις προπονητικές μεθόδους που ακολούθουν στους αθλητές τους, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις. Πόσω μάλλον μέσα από μια σχολή προπονητών που λειτούργησε υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]