Αθλητισμός

Κάτοχος και διπλώματος ΓΓΑ ο Κ.Πουντζουκίδης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6.2.16 σε κέντρο της Αθήνας η εκδήλωση απονομής των διπλωματών προπονητών κικ μπόξιν της γενικής γραμματείας αθλητισμού και της πανελληνίας ομοσπονδίας κικ μπόξιν (Π.Ο.Κ.).
Την σχολή παρακολούθησαν σχεδόν όλος ο προπονητικός κόσμος του αθλήματος, ενώ το «παρών» έδωσε και ο προπονητής του Αθλου Κιλκίς Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, ο οποίος και παρέλαβε το κρατικό δίπλωμα προπονητού από τον πρόεδρο της πανελληνίας ομοσπονδίας.

Μετά την απονομή των διπλωματών έγινε βράβευση διακριθέντων αθλητών της ομοσπονδίας και ακλούθησε μια ωραία βραδιά με διασκέδαση για όλο τον προπονητικό κόσμο του αθλήματος να βρίσκεται εκεί. Ο κ. Πουντζουκίδης μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε ότι οι προπονητές πρέπει συνεχώς να ανανεώνουν τις γνώσεις τους και τις προπονητικές μεθόδους που ακολούθουν στους αθλητές τους, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις. Πόσω μάλλον μέσα από μια σχολή προπονητών που λειτούργησε υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας