Γενικά

Καθυστέρηση στην παράδοση των εργατικών κατοικιών Αξιούπολης

Συνάντηση με στελέχη του ΟΑΕΔ, τα οποία είναι υπεύθυνα γιά τις εργατικές κατοικίες, πραγματοποίησε ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς, με σκοπό την επίλυση του προβλήματος των εργατικών κατοικιών στην Αξιούπολη.
Ο κ. Γεωργαντάς ενημέρωσε τους παριστάμενους στην συνάντηση για τις μεγάλες καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί στην αποπεράτωση των εν λόγω εργατικών κατοικιών, ενώ υπήρχε η δέσμευση ολοκλήρωσης και αποπεράτωσης των διαδικασιών στις 12/6/14 από την κατασκευάστρια εταιρεία. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ 2013
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η κατασκευάστρια εταιρεία επανήλθε με νέο αίτημα προς το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ ζητώντας πάλι παράταση για την αποπεράτωση του έργου.
Ο κ. Γεωργαντάς υπογράμισε, ότι τα 25 διαμερίσματα, που προορίζονται για ισάριθμες οικογένειες, εξακολουθούν να μην παραδίδονται με επακόλουθο πολίτες με πραγματικό πρόβλημα στέγασης που θα μπορούσε να έχει επιλυθεί, να εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται.
Επί πλέον, τόνισε ότι η σημερινή οικονομική συγκυρία καθιστά επιτακτικότερη την εξεύρεση λύσης δεδομένου ό,τι οι περισσότεροι δικαιούχοι των κατοικιών αυτών πλήττονται από την ανεργία ή είναι πολίτες ειδικών κατηγοριών.
Τα στελέχη του ΟΑΕΔ δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό προκειμένου οι συγκεκριμένες εργατικές κατοικίες να αποπερατωθούν το συντομότερο και να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες πριν τον Χειμώνα του τρέχοντος έτους.
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε ότι θα καταθέσει και σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό, καθώς είναι πλέον αποφασισμένος σε περίπτωση μη τήρησης του χρονοδιαγράμματος να αναζητήσει τις ευθύνες γι΄ αυτή την καθυστέρηση.

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Δείτε ακόμα