Αθλητισμός

Καθυστερημένη αντεπίθεση του ΑΜΣΠ στην Σταυρούπολη

Η απειρία της ριζικώς ανανεωμένης χειροσφαιρικής ομάδας του ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89» παραμένει σε αυτήν την μεταβατική περίοδο ο «κακός σύμβουλος» της. Εξ αιτίας της το κιλκισιώτικο συγκρότημα πρόσθεσε έναν ακόμη «κρίκο» στην «αλυσίδα» των χαμένων αγώνων του που θα μπορούσε να είχε κερδίσει!

Αυτήν την φορά ήταν στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης , όπου ο ΑΜΣΠ ηττήθηκε απο τον τοπικό Απόλλωνα με 29-27 «πληρώνοντας» ακριβά το «τίμημα» αφ’ενός μεν του «μουδιασμένου» ξεκινήματος αφ’ ετέρου δε της καθυστερημένης αντεπίθεσης. Αυτή εκδηλώθηκε απο τις αρχές του δεύτερου ημιχρόνιου και αφού η λήξη βρήκε τον ΑΜΣΠ ηττώμενο με 18-11 καθώς εκτός απο το προαναφερθέν «μουδιασμένο» ξεκίνημα κατά το εν λόγω διάστημα δεν είχε και διάρκεια στα καλά διαστήματα του.

Πάντως χάρη στην κατακόρυφη άνοδο απόδοσης του με την έναρξη της επανάληψης το κιλκισιώτικο συγκρότημα κατάφερε όχι μονον απλώς να ελέγξει τον αγώνα αλλά και να επιβάλει πλήρως το παιχνίδι του, καταφέρνοντας στο πρώτο εικοσάλεπτο με ένα επι μέρους 8-1 να μειώσει σε 20-19. Στο κρίσιμο εκείνο σημείο πέραν της απειρίας που του ώθησε σε ωρισμένα λάθη ενθουσιασμού και βιασύνης άρχισε να λειτουργεί ανασταλτικώς για τον νεανικό ΑΜΣΠ η κόπωση απο την προηγηθείσα υπερηπροσπάθεια.

Έτσι ο ανακάμψας… «με την ψυχή στο στόμα» Απόλλων κατάφερε να αποφύγει τον «σκόπελο» και να φτάσει στην νίκη πιο δύσκολα απο ό,τι δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο σε γενικές γραμμές η «εικόνα» του ΑΜΣΠ δεν εμπνέει αβεβαιότητα όσον αφορά στην γενικότερη πορεία του προς το μέλλον. Το θέμα είναι απλώς να αξιοποιούνται οι εμπειρίες, θετικές και αρνητικές της παρούσας φάσεις, ώστε απο την επόμενη κιόλας περίοδο η ομάδα να παρουσιασθεί καλύτερη σε όλα και πιο ανταγωνιστική.

Η σύνθεση:

Ευαγγελόπουλος, Τοκατζόγλου 2, Φυτανίδης 7, Θ. Παπαδόπουλος 4, Ραγιόπουλος 1, Μπαλάσκας 2, Σαββίδης 3, Καρβουνίδης 2, Αναστασιάδης 3, Τζιβιντσέλης 3, Ν. Παπαδόπουλος, Παλάζης.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 8.3.15, 16.00 Μακεδών Θεσσαλονίκης-ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]