Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ούτε εν ….καιρώ πολέμου

Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούνται αιτία διατύπωσης ευμενών σχολίων …τα αυτονόητα!

Όπως στην περίπτωση της έναρξης εργασιών ευπρεπισμού των εξωτερικών χώρων του εγκαταλελειμένου στρατοπέδου Καραγιαννοπούλου, όπου έδρευε έως το 2003 η θρυλική VI (έκτη) ΜΠ (Μεραρχία Πεζικού), οι οποίοι είχαν μετατραπεί σε …«ζούγκλα» από την εγκατάλειψη!

Και μάλιστα εργασιών ευπρεπισμού όχι από τον δήμο Κιλκίς, αλλά από τον ίδιο φορέα, ο οποίος είχε παραχωρήσει την χρήση των εγκαταλελειμένων στρατοπέδων στην αυτοδιοίκηση δηλαδή …στην στρατιωτική υπηρεσία!

Επειδή κάποιοι της αυτοδιοίκησης «φρόντισαν» τις εποχές των «παχεών αγελάδων» τόσο πολύ γιά την «αξιοποίηση» τέτοιων στρατοπέδων, που αυτά …υπέστησαν καταστροφές και φθορές τις οποίες δεν θα είχαν υποστεί ούτε εν …καιρώ πολέμου!

Και …συνεχίζουν να «ρημάζουν» σε πείσμα των ζωτικών αναγκών είτε σε δημόσιες κτιριακές υποδομές είτε σε τομείς διαφόρων κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων είτε απλώς σε πράσινο και αναψυχή.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Δείτε ακόμα