Ειδήσεις Video

Καθαρισμός ιδιωτικού οικοπέδου για πρώτη φορά από τον δήμο Κιλκίς (Βίντεο)

Γιά πρώτη φορά την Πέμπτη 19.8.21 συνεργείο ιδιώτη εργολάβου με επίβλεψη του προϊσταμένου του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Παντελή Πηλείδη πραγματοποιήθηκε καθαρισμός ιδιωτικού οικοπέδου (επί της Λεοναρδοπούλου) στον αστικό ιστό της πόλης του Κιλκίς.

Στην έναρξη των εργασιών βρέθηκε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ο αντιδημάρχος Πολιτικής Προστασίας Αλέξανδρος Σημαιοφορίδη. Σε δήλωση του ο δήμαρχος Κιλκίς ανέφερε ότι θα πρέπει οι ιδιοκτήτες οικοπέδων να ενδιαφερθούν για τον καθαρισμό τους, διαφορετικά ο δήμος θα ξεκινήσει την διαδικασία που είναι επιβεβλημένη και είναι πιο δαπανηρή.

Να σας θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν μετά την συνάντηση παρουσία του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Αλέξανδρου Σημαιοφορίδη της αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου Αικατερίνης Γιαννακούλας – Ζιούτα, και του προϊσταμένου του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Παντελή Πηλείδη όπου ζητήθηκε από τους προέδρους των κοινοτήτων να ενημερώσουν τους κατοίκους των περιοχών τους για την υποχρέωση των τελευταίων να αποψιλώσουν τα ιδιόκτητα οικόπεδά τους.

Η μη συμμόρφωση επισύρει οικονομικές κυρώσεις (πρόστιμο) ενώ επιπλέον συνεργείο ιδιώτη εργολάβου με επίβλεψη του δήμου Κιλκίς θα αναλάβει τις εργασίες συντήρησης του πρασίνου και απομάκρυνσης κλαδιών και χόρτων με χρέωση του ιδιοκτήτη τηρώντας την προβλεπόμενη διαδικασία.

Σε συνεννόηση με τους κοινοτάρχες από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία θα σταλούν ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες των ακινήτων που χρήζουν εργασιών καθαρισμού – συντήρησης του πρασίνου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα