Πολιτική

“Καθάρισε το τοπίο” με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κιλκίς

“Καθάρισε το τοπίο”, όσον αφορά στις υποψηφιότητες γιά την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των βουλευτικών εκλογών, είτε αυτές διεξαχθούν τον Ιούλιου του 2023, είτε προκηρυχθούν πρόωρα.

Αν οι εκλογές αυτές παρομοιασθούν με… καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα, την “τοπική πεντάδα” υποψηφίων της ΝΔ συγκροτούν, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι Γιώργος Γεωργαντάς, Κωνσταντίνος Κιλτίδης, Νίκος Σαχπεκίδης, Καλλισθένη Πάκα και Άννα Σακαλάκη.

Αυτή η σύνθεση περιλαμβάνει δύο “παλιούς” (Γεωργαντάς, Κιλτίδης), ένα που έλαβε το “βάπτισμα του πυρός” στις προηγούμενες εκλογές (Σαχπεκίδης) και δύο… “πρωτάκια” (Πάκα, Σακαλάκη).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρονται σε αυξημένη κινητικότητα και των πέντε, με περισσότερη χαρακτηριστική περίπτωση του Νίκου Σαχπεκίδη, που έχει “πυκνώσει” σε μεγάλο βαθμό τις συναντήσεις του με πολίτες, καθώς και τις επισκέψεις του σε οικισμούς.

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: «Η έλλειψη σε αναισθησιολόγους «παραλύει» το νοσοκομείο Παπανικολάου και ειδικότερα την Καρδιοθωρακοχειρουργική»

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη κατέθεσαν σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος […]

Δείτε ακόμα