Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Είδηση το…να μην “κατέβει”

Πριν καλά – καλά “σβήσει” ο απόηχος της υπερψήφισης του “Κλεισθένη”, “άναψε η φωτιά” του ενδιαφέροντος συμπολιτών για συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά κοινά εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών ελογών των 2019.

Ανάμεσα σ’αυτούς οι οποίοι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης δεν κρύβουν πλέον τις πορθέσεις τους για υποψηφιότητα δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς και ο αυτοκινητιστής και ασφαλιστής συμπολίτης Θεμιστοκλής Κοσμίδης.

Μια υποψηφιότητα που αρχικώς ίσως να ξαφνιάζει κάποιους.

Δεν προκαλεί όμως καμμιάν αίσθηση σε ουκ ολίγους συμπολίτες που γνωρίζουν τον… “κατά κόσμον” θέμη απο την ενεργό παρουσία του αφ’ενός μεν στα δρώμενα του ΚΤΕΛ Κιλκίς αφ’ ετέρου δε στα αθλητικά κοινά του τόπου κυρίως ως παράγοντα του ΓΑΣ Κιλκίς και του ΑΜΣ “Πόντιοι Κιλκίς ‘89”.

Μια παρουσία κύριο γνώρισμα της οποίας απετέλεσε η συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων ότι δηλαδή εγγυάται επιτυχή ενασχόληση με οποδήποτε κοινά.

Γι’αυτο και αναμένεται με ενδιαφέρον και η εκ μέρους του Θέμη επίσημη ανακοίνωση ενεργού αναμίξεως του στα ααυτοδιοικητικά κοινά του Κιλκίς.

Άλλωστε σε σχέση με αρκετούς αλλούς διαθέτει και τα πλεονεκτήματα του άφθαρτου και της πανταχόθεν έξωθεν καλής μαρτυρίας που ειδικώς σε αυτοδιοικητικές εκλογές “μετρούν”.

Που σημαίνει ότι στην περίπτωση του Θέμη η είδηση θα είναι… να μην κατέλθει στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο εκλογικό κέντρο της ΔΕΕΠ της ΝΔ στο Κιλκίς

Δείτε ακόμα