Γενικά

Κατέληξε ο 89χρονος από την Γουμένισσα που είχε νοσηλευθεί με κορωνοϊό στο «Παπανικολάου»

Ακόμα δύο ασθενείς με κορωνοϊό κατέληξαν σήμερα ανεβάζονταν τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 258.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης έχασε τη μάχη με την ζωή ο 89χρονος άνδρας με κορωνοϊό, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από το Κέντρο Υγείας Γουμένισσας και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Συγκεκριμένα έπασχε από αρτηριακή υπέρταση και καρδιακή ανεπάρκεια.

Σας υπενθυμίζουμε την παλαιότερη ανάρτησή μας για το κρούσμα στην Γουμένισσα:

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού ταυτοποιήθηκε την Πέμπτη 20.8.20 στην περιοχή του δήμου Παιονίας.

Πρόκειται σύμφωνα με τις πληροφορίες μας για ένα άτομο μεγάλης ηλικίας (89 ετών) το οποίο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο – κέντρο υγείας Γουμένισσας και το οποίο πλέον έχει μεταφερθεί σε ένα από τα τρία πλέον νοσοκομεία αναφοράς στην Κεντρική Μακεδονία και πιο συγκεκριμένα στο «Παπανικολάου».

Μάλιστα επειδή πρόκειται για άτομο του οποίου στενό συγγενικό πρόσωπο προέρχεται από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, για προληπτικούς λόγους αποφασίσθηκε όπως δήλωσε στον «Μαχητή» ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης να απολυμανθεί (αναμένονταν από στιγμή σε στιγμή) το πρώην δημαρχείο και νυν δημοτικό κατάστημα Γουμένισσας.

Το εν λόγω συγγενικό πρόσωπο όπως και όλο το λοιπό συγγενικό του φορέα έχει τεθεί, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο σχετικό πρωτόκολλο, σε καραντίνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν τα μέλη της οικογένειας του 89χρονου βγήκαν αρνητικά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα