Πολιτική

Κατέλαβαν συμβολικώς επί δίωρο το δημαρχείο Κιλκίς οι υπάλληλοι ΟΤΑ του νομού

Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους στην καθιέρωση της αξιολόγησης οι εργαζόμενοι στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Κιλκίς και Παιονίας.
Ετσι την Τρίτη 30.9.14 πραγματοποίησαν δίωρη συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Κιλκίς, διανέμοντας σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό στους προσερχόμενους πολίτες, χωρίς να παρεμποδίζουν την λειτουργία των υπηρεσιών.
Εξ άλλου, ο σύλλογός τους θα δώσει το «παρών» στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας την Τρίτη 14.10.14, κατά την οποία θα συζητηθεί το θέμα της αξιολόγησης, όπως συνέβη και με την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 29.9.14.
Τέλος, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Κιλκίς και Παιονίας δήλωσαν συμμετοχή συμπαράστασης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την οποία διοργανώνουν σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων σχολείων της Γουμένισσας και του Πολυκάστρου γιά το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, και η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στον χώρο προ του διοικητηρίου (κτιρίου περιφερειακής ενότητας) με ώρα έναρξης 10 το πρωί.

Περισσότερα

Κιλκισιώτικη «σφραγίδα» στην προεδρεία και δράση της συνομοσπονδίας μεταναστευτικών οργανώσεων Γερμανίας

Στον διάλογο, στον οποίο προσκάλεσε τους φορείς πολιτών προερχομένων από μετανάστευση η καγκελαρία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας, στο Βερολίνο, […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας