Οικονομία

Κατάστημα στο Κιλκίς ανοίγει η πολυεθνική εταιρία JYSK

Την πρόθεσή της να λειτουργήσει λίαν συντόμως ένα κατάστημα με είδη σπιτιού σε σημείο της πόλης του Κιλκίς δημοσιοποίησε προσφάτως η εκ Δανίας Πολυεθνική «αλυσίδα» καταστημάτων JYSK.

Μία εξέλιξη εξαιρετικώς θετική και σημαντική για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της απασχόλησης στον τόπο μας η οποία έρχεται σε μια περίοδο που οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην πλειονότητά τους αποχωρούν από την χώρα μας ή παραμένουν περιορίζοντας την δραστηριότητές τους.

Σύμφωνα με το εξαγγελθέν πλάνο ο στόχος της εταιρείας είναι να λειτουργήσουν στην χώρα μας σαράντα καταστήματα έως το τέλος του 2020.

Ανάμεσά τους, βεβαίως και αυτό στην πόλη του Κιλκίς καθώς έχει εξευρεθεί ο κατάλληλος χώρος για την εγκατάστασή του χάρη στις προσπάθειες της γνωστής μεσίτριας από την Γουμένισσα Βάνας Δελιτζάκη η οποία είχε αναλάβει και την σχετική ευθύνη.

Μια επιλογή η οποία αποδείχθηκε καταλυτική για την θετική πορεία της προσπάθειας υλοποίησης της δανέζικης πολυεθνικής εταιρείας μιας και η Κιλκισιώτισσα μεσίτρια είναι από τα πρόσωπα που ξεζωρίζουν στον επαγγελματικό της χώρο έχοντας βραβευθεί στο πρόσφατο παρελθόν (9 Ιουνίου 2019) από την Πανελλήνια Ένωση Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ακινήτων για την επαγγελματική της δραστηριότητα και ικανότητα.

Βεβαίως η παρουσία ενός τέτοιου καταστήματος στην τάξη του Κιλκίς πέραν από τα δεδομένα εύσημα σε πρόσωπα όπως της κ. Δεβλιτζάκη έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για τον τόπο μας διότι τον αναδεικνύει και τον καθιστά πόλο έλξης για επενδύσεις, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα