Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Το κατάλληλο κλίμα

Δεν επιβεβαιώθηκαν στην πορεία της λαϊκής συγκέντρωσης στο κέντρο πολιτισμού του Σ.Σ.Μουριών οι αρχικώς πιο επιθετικές διαθέσεις όσων κατοίκων της περιοχής προσήλθαν σε αυτήν, με αφορμή τα προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί εκεί λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού μεταναστών – προσφύγων σε ξενοδοχειακή μονάδα του Σ.Σ. Μουριών.

Σε αυτό συνέβαλε τόσο η παρουσία της ικανής συντονίστριας της συνέλευσης της νομικού Ηλιάνας Καρυπίδου, όσο και το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της μίλησαν ο Γεωργαντάς και ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Δύο πρόσωπα με ισχυρά ερείσματα στην περιοχή και ταυτοχρόνως φιλοκυβερνητικών διαθέσεων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε σχέση και με τις αντίστοιχες διαθέσεις των διαμαρτυρομένων και βεβαίως με την εν γένει πολιτική συγκυρία στην χώρα μας.

Ένα κλίμα, τα οποία, κατά την άποψη της στήλης, θα πρέπει να κυριαρχήσει σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, όχι μόνον διότι έτσι θα έχει περισσότερες ελπίδες για ουσιαστικό αποτέλεσμα, αλλά και διότι η αντίθετη κατεύθυνση δρα εκφυλιστικά για το ίδιο το δίκαιο της υπόθεσης.

Περισσότερα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη

Δείτε ακόμα