Γενικά

Υπό κατάληψη οι εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κιλκίς λόγω θέρμανσης

Υπο κατάληψην τελούν απο το βράδυ της Δευτέρας 8.12.14 οι εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κιλκίς μετά την σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης των σπουδαστών του. Η κατάληψη αυτή ήλθε να αποτελέσει έναν ακόμη «κρίκο» στην «αλυσίδα» των ΤΕΙ της χώρας των οποίων οι σπουδαστές προχώρησαν σε κινητοποιήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα γενικότερα προβλήματα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και το εκπαιδευτικό σύστημα.

Στην περίπτωση της όμως υφίσταται η ιδιαιτερότητα του οτι οι σπουδαστές αναδεικνύουν και προβάλλουν τα τοπικού χαρακτήρα προβλήματα ήτοι αυτά τα οποία αντιμετωπίζει το ίδιο το ΤΕΙ Κιλκίς όπως έλλειψη θέρμανσης, κυριότητα του νέου κτιρίου, μη μετεγκατάσταση του ήδη εκεί μεταφερθέντος εξοπλισμού κ.α.

ΤΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 1Στην σχετική ανακοίνωση την οποία συνυπογράφουν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου σπουδαστών σχεδιασμού και τεχνολογίας ένδυσης Κιλκίς, αναφέρονται τα εξής:
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8.12.14 η γενική συνέλευση φοιτητών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, τμήματος σχεδιασμού και τεχνολογίας ένδυσης παραρτήματος Κιλκίς. Τα θέματα και προβλήματα που συζητήθηκαν ήταν:

-Θέρμανση: Φτάσαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ακόμα δεν έχουμε πάρει έγκριση για πετρέλαιο

-Κυλικείο: Εδώ και ένα χρόνο το ΤΕΙ δεν έχει κυλικείο, ούτε αυτόματους πωλητές

-Για ακόμα μια χρονιά δεν έγινε αυτό που περιμένουμε, να μετακομίσουμε επιτέλους στο νέο κτίριο που είναι έτοιμο εδώ και χρόνια. Πέρυσι εφόσον μας είχαν πεί ότι θα μετακομίσουμε μεταφέραμε εργαστηριακό εξοπλισμό (ραπτομηχανές, κοπτοράπτες) τα οποία ακόμα παρεμένουν εκεί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεξαχθούν τα εργαστηριακά μαθήματα μας τα ζητούμε πίσω!

Για αυτούς τους λόγους η συνέλευση αποφάσισε ….ΚΑΤΑΛΗΨΗ!

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να ακούσουν τα προβλήματά μας και να συμμεριστούν τις ανησυχίες μας. Υπάρχει τμήμα ένα και μοναδικό σε Ελλάδα και Κύπρο το οποίο παράγει έργο και είναι στο ΚΙΛΚΙΣ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!
Την διοίκηση του συλλόγου συγκροτούν οι εξής:
Πρόεδρος Μιχάλης Αποκίδης
Αντιπρόεδρος Βάσια Γεωργίου
Γενικός γραμματέας Παναγιώτης Μπεχλιβανόπουλος
Ταμίας Μαρία Σμαραγδιού
Μέλος Μπιργκούλ Μαξούμ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μόνο γιά πρόστιμα;

“Έλλειψη μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας” καταγγέλει η ΤΟ του ΚΚΕ στο Κιλκίς γιά το εργατικό […]