Γενικά

Καταδίκη ιδιαίτερων μαθημάτων από τον σύλλογο γονέων του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 16.12.13 ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δευτέρου γυμνασίου Κιλκίς συζητήθηκε το θέμα των πρόσφατων καταγγελιών της παροχής ιδιαίτερων μαθημάτων από καθηγητές που είναι διορισμένοι σε δημόσια σχολεία. Το δ.σ. αποφάσισε ομοφώνως να εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, τόσο της οικονομικής όσο και της κοινωνικής κρίσης ,καταδικάζουμε το γεγονός των ιδιαιτέρων μαθημάτων από καθηγητές που είναι ήδη διορισμένοι στην δημόσια (δωρεάν) παιδεία.

Στον σύλλογο μας δεν έχει γίνει καμμία καταγγελία είτε προφορική είτε γραπτή , αλλά να είστε σίγουροι ότι αν γίνει μια τέτοια καταγγελία θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε την ίση μεταχείριση των παιδιών μας.

Η δημόσια δωρεάν παιδεία πρέπει να διασφαλιστεί πάση θυσία όχι μόνο από τους γονείς , οι οποίοι δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες των παιδιών τους αλλά και από τους ίδιους τους καθηγητές, διότι έτσι στιγματίζεται συνολικώς ο κλάδος τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα