Την ουραγό Καστοριά υποδέχεται ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Αθλητισμός /

Σε σχέση με την φετινή «εικόνα» των δύο ομάδων, η μοναδική εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις εθνικές κατηγορίες υπερτερεί σε συγκρότηση, δυναμικότητα και αγωνιστικό επίπεδο.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει, ότι έχει «εύκολη» αποστολή, καθώς η Καστοριά, παρά την δεινή θέση της στην παρούσα συγκυρία, δεν παύει να είναι «όνομα», να έχει μία λαμπρή ιστορία με ουκ ολίγες επιτυχίες και διακρίσεις, να φορεί μία «βαρειά φανέλλα», άρα συγκαταλέγεται στις ομάδες, που μπορούν να κάνουν «ζημιά» σε αντιπάλους, που θα τολμούσαν να τις υποτιμήσουν και να τις αντιμετωπίσουν με υπεροψία και καθολική έλλειψη προσοχής.

Ό,τι δηλαδή πρέπει να αποφύγει και ο Εθνικός, ώστε να μην βρεθεί προ δυσαρέστου απροόπτου.

Κατά μείζονα λόγο από την στιγμή που, λόγω κιτρίνων καρτών, θα παραταχθεί χωρίς τους Αποστολά, Καρασίμο, Δημητρακόπουλο και Πεχλιβάνη, ενώ δεν είναι βέβαιη η συμμετοχή των τραυματιών Παπαδόπουλου και Γκέληνου.
Ο προπονητής Βασίλης Τραϊανόπουλος έδωσε αυτήν την εβδομάδα έμφαση ακριβώς στην προαναφερθείσα παράμετρο, χαρακτηρίζοντας την νίκη θέμα προσοχής, αυτοσυγκέντρωσης και σύνεσης, καθώς η ομάδα του Ν.Αγιονερίου έχει σ’ αυτήν την συγκυρία απόλυτη ανάγκη των τριών βαθμών, ώστε να εδραιωθεί στο «στέρεο έδαφος» της κατάταξης.

Η σημερινή αναμέτρηση του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 3 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν το(ν)… βλέπουν;

Μα είναι να απορεί κανείς γιά το πόσο … «δυσκολεύονται» Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου και δήμος Κιλκίς, να βρουν […]