Πολιτική

Ο Αθανάσιος Καριοφύλλης εντάχθηκε στον συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη

Την ένταξη του σημερινού μέλους της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Αθανασίου Κυριακίδη στο ψηφοδέλτιό του γνωστοποίησε ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Ο Θανάσης Καριοφύλλης θα είναι υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς με τη δημοτική παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη προσδίδοντάς της μεγαλύτερη δυναμική, με τη μαχητικότητα που τον διακρίνει και την εμπειρία της συμμετοχής του στα κοινά.

Ο Θανάσης Καριοφύλλης κατάγεται από το Κιλκίς. Εργάζεται ως τεχνικός στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς και έχει ασχοληθεί ενεργά με την αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό. Είναι μέλος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς και μέλος του συλλόγου τριτέκνων Κιλκίς, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς και του χωμάτινου μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΧΩ.Μ.Α.). Είναι έγγαμος με την Ελισάβετ Γαβριηλίδου και έχουν τρία παιδιά τον Αντώνη, την Πασχαλίνα και το Γιώργο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]