Αθλητισμός

Η «καρδιά» της ελληνικής πάλης για τρεις ημέρες θα «χτυπά» στο Κιλκίς

Επί τρεις ημέρες η «καρδιά» της ελληνικής πάλης θα «χτυπά» στο Κιλκίς που επελέγη από την ομοσπονδία για την διεξαγωγή των πανελληνίων πρωταθλημάτων εφήβων και νεανίδων.

Έτσι το απόγευμα της Παρασκευής 6.3.20 θα διενεργηθεί στο ξενοδοχείο «Ευριδίκη» η κλήρωση των αγώνων ενώ το πρωί του Σαββάτου 7.3.20 (9-11.30) οι ιατρικές εξετάσεις και η ζύγιση των αθλητών και αθλητριών.

Εν συνεχεία στις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα αρχίσει το αγωνιστικό πρόγραμμα με τους αγώνες ελληνορωμαϊκής πάλης που θα συνεχισθεί έως νωρίς το βράδυ.

Τα δυο πανελλήνια πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 8.3.20 με τους αγώνες της ελευθέρας πάλης και πάλι από τις 12 το μεσημέρι έως νωρίς το βράδυ. Στα δυο πρωταθλήματα θα συμμετάσχουν περι τους εβδομήντα συλλόγους, με τριακόσιους πάνω-κάτω αθλητές και αθλήτριες ενώ με την προσθήκη των προπονητών και συνοδών παραγόντων το «παρών» αναμένεται να δώσουν στο Κιλκίς περισσότερα από τετρακόσια στελέχη της ελληνικής πάλης.

Η κιλκισιώτικη πάλη θα εκπροσωπηθεί από τα δυο σημαντικά «φυτώριά» της τον κορυφαίο τα τελευταία χρόνια Καραγιάννη Ευρώπου με επτά στελέχη και τον ιστορικό ΓΑΣ Κιλκίς με έξι.

Όλα αυτά συνθέτουν μία σημαντική αθλητική διοργάνωση από εκείνες που προβάλλουν ανά το πανελλήνιον το όνομα κάθε φιλοξενούσας περιοχής εν προκειμένω του Κιλκίς ενώ συμβάλλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας αξίζει να τυγχάνουν της υποστηρίξεως όχι μόνο της τοπικής φιλάθλου κοινής γνώμης αλλά και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα.

Άρα όλα αυτά στοιχειοθετούν έναν απολύτως βάσιμο λόγο να δώσει έντονο το «παρών» του στους αγώνες των πανελληνίων πρωταθλημάτων πάλης εφήβων και νεανίδων στο νέο κλειστό γυμναστήριο ο κόσμος του Κιλκίς το σαββατοκύριακο 7 και 8.3.20.

Θα είναι μια πράξη γενικότερης στήριξης του αθλητισμού κιλκισιώτικου και ελληνικού της οποίας έχουν πραγματικώς την απόλυτη ανάγκη κατά την παρούσα δυσμενή συγκυρία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]