Καρατέκα του «Κίνησις» σε εκπαιδευτική κατασκήνωση

Αθλητισμός /


Η Θεσσαλονίκη ορίσθηκε ως πόλη διεξαγωγής του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος κυόκουσιν καράτε νέων (U21) το Σάββατο 21.3.15.
Την συμμετοχή σ’ αυτό διεκδικούν δύο καρατέκα του αθλητικού συλλόγου του γυμναστηρίου «Κίνησις» («Kinesis fight club» του Κιλκίς), οι Γιώργος Καρακασίδης και Δημήτρης Σιδηρόπουλος, που προετοιμάζονται εντατικώς με την καθοδήγηση του προπονητή Αντώνη Γιαννακίδη.
Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας έλαβαν μέρος σε σημαντική εκπαιδευτική χειμερινή κατασκήνωση, που λειτούργησε σε ξενοδοχείο της περιοχής της λίμνης Πλαστήρα το σαββατοκύριακο 7 και 8.2.15.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«….Ελαβαν μέρος γυμναστήρια από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Παλαμά και Κιλκίς. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε δίπλα στην λίμνη και είχε πολύ υψηλό επίπεδο. Eδωσαν το «παρών» αρκετοί αθλητές με μεγάλες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο σεμινάριο δίδαξε ο άνθρωπος που έφερε το κυόκουσιν καράτε στην Ελλάδα, δάσκαλος όλων των παλιών δασκάλων, χάνσι Νικ. Βαρελόπουλος, κάτοχος οκτώ νταν στην μαύρη ζώνη. Το πρόγραμμα περιείχε αερόβια άσκηση στο βουνό, αγωνιστικές τεχνικές, ενδυνάμωση, αύξηση εκρηκτικής δύναμης, ειδικές αυτοάμυνες και τέλος, κουμίτε, δηλαδή αγώνες σε προπονητικό επίπεδο μεταξύ των αθλητών….
….Η προετοιμασία συνεχίζεται με επίσκεψη σε γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης, στον γνωστό πρωταθλητή Βασίλη Κακαρίκο, για κοινή προπόνηση….».

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]