Αθλητισμός

Τρεις παλαιστές του Καραγιάννη στα τελικά των πανελληνίων πρωταθλημάτων παμπαίδων

Τρεις παλαιστές του Καραγιάννη Ευρωπού προκρίθηκαν στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων ελευθέρας πάλης παμπαίδων α’ και παμπαίδων β’.

Πρόκειται γιά τους Ολτιάν Καράι (42κ. παμπαίδων β’), Παναγιώτη Δημητριάδη (47κ. παμπαίδων α’) και Δημήτρη Τουλκερίδη (100κ. παμπαίδων α’).

Στους αγώνες της προκριματικής φάσης γιά το διαμέρισμα της Β.Ελλάδος, που διεξήχθησαν το Σάββατο 5.3.16, στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης, ο Τουλκερίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, ο Καράι το ασημένιο και ο Δημητριάδης το χάλκινο, προσδίδοντας θριαμβευτική διάσταση στην επιτυχία του Καραγιάννη με τρεις προκρίσεις επιί ισαρίθμων.

Οι αγώνες της τελικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων ΠΠΑ’ και ΠΠΒ’ θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 16 και 17.4.16, στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]