Γενικά

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του δήμου Κιλκίς

Από τον οργανισμό αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών δήμου Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι και το επόμενο σχολικό έτος 2014 – 15 θα λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί Κιλκίς (1ος 2ος 3ος ), Νέας Σάντας, Σταυροχωρίου και Χέρσου.
Οι εν λόγω παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα φιλοξενήσουν συνολικά 276 παιδιά εκ των οποίων τα 238 είναι νήπια και τα 38 βρέφη.
Αξίζει να σημειωθεί, ως προς τον αριθμό των νηπίων, ότι φέτος υποβλήθηκαν 122 αιτήσεις επανεγγραφής και 116 νέες αιτήσεις εγγραφής. Για τα βρέφη ο αριθμός των επανεγγραφών ανήλθε τις 24 ενώ υπήρξαν και 14 νέες εγγραφές.
«Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι ο οργανισμός αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών δήμου Κιλκίς ανταποκρίνεται με την μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα στο έργο που του έχει ανατεθεί σχετικώς με την φιλοξενία νηπίων και βρεφών σε κατάλληλους κτιριακούς χώρους και με το απαραίτητο προσωπικό για τη διευκόλυνση των εργαζομένων μητέρων», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα