Αθλητισμός

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Kangoo Jumps Fitness Event (Βίντεο)

Στις  19 Σεπτεμβρίου 2021 στην αίθουσα fitness training hall του γυμναστηρίου Kinesis Gym πραγματοποιήθηκε εκδήλωση Kangoo Jumps με σκοπό την προώθηση του προγράμματος.

Ένα χρόνο μετά την πρώτη παρουσίαση και την διακοπή της λειτουργίας των γυμναστηρίων επιστρέψαμε. Η νέα σεζόν δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο δυναμικά. Η έναρξη λειτουργίας του Kangoo Club Kilkis είναι γεγονός.

Το γυμναστήριο Kinesis Gym έχει την χαρά και την τιμή να είναι μέλος του δικτύου των γυμναστηρίων και το μοναδικό γυμναστήριο στο Κιλκίς, που υπό την αιγίδα της @kangoojumpsgreece, επίσημου αντιπροσώπου της @kangoojumpsofficial, παρέχει σε επίσημα αδειοδοτημένους  χώρους άθλησης – γυμναστήρια, από επιστήμονες φυσικής αγωγής, που μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες άθλησης, το ομαδικό πρόγραμμα άθλησης Kangoo Jumps.

Η παρουσίαση έγινε από την master trainer Sladia Katselou, τον instructor του Kangoo Club Kilkis Φίλιππο Μισαηλίδη και τις Kangoo instructors Κάκια Ποντικά, Έμιλυ Μπούτη και Ανδριάνα Μπαναμπάκη.

Την ίδια μέρα έγινε παρουσίαση για πρώτη φορά  σε ένα νέο πρόγραμμα ομαδικής άσκησης, το “FREESTYLER”, ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης που θα συναρπάσει.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, το ίδιο και ο ενθουσιασμός.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για την προστασία των παρευρισκόμενων.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την master trainer Sladia Katselou, όλους τους instructors που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του event και όλα τα μέλη και μη του γυμναστηρίου μας  που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]