«Καμμιά παραλαβή»

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Έντονες φήμες περί επικειμένης παραλαβής του έργου της ανάπλασης της περιοχής «Κήπου»-πάρκου, από τον δήμο Κιλκίς, κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις φήμες προσδιόριζαν ως χρονικό σημείο αυτής της εξέλιξης την Δευτέρα 20.4.15.

Οι φήμες αυτές προκάλεσαν την έντονη ενόχληση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, που τις διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο:

«Ποιά οριστική παραλαβή; Ποιά προσωρινή παραλαβή; Ούτε καν …σκέψη παραλαβής του έργου, αν δεν γίνουν συγκεκριμένα πράγματα διορθωτικού χαρακτήρα, που ζητήσαμε»!

Ίσως θα ήταν ενδεδειγμένο, μία τόσο κατηγορηματική τοποθέτηση να γίνει εκ μέρους του κ. Σισμανίδη και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της προσεχούς Δευτέρας, ώστε το θέμα αυτό που τόσο έντονα απασχολεί την τοπική κοινωνία να μην «εκτίθεται» σε φήμες, που μόνο σύγχυση προκαλούν.

Από την στιγμή δε που υπήρξε νωρίτερα σχετική ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου, στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίασή του (σ.σ.: από τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Στανημερόπουλο), κακώς δεν έχει εκδοθεί έως σήμερα επίσημη ανακοίνωση, που να αναφέρεται στο θέμα, όπως το αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή, ώστε να «κοπούν μαχαίρι» οι προαναφερθείσες φήμες, που πιθανόν να εκφράζουν και …«ευσεβείς πόθους».

Και μακάρι αυτό να γίνει στην μεθαυριανή συνεδρίαση, ώστε να μην αποδειχθούν οι φήμες βάσιμες, έστω και μέχρι του σημείου που να μπορεί να πει κανείς ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα».

Περισσότερα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]

Το φλουρί στον πρόεδρο

Το απόγευμα της Τρίτης 31.1.23, λίγο πριν την έναρξη της 2ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα. […]

Και «καμμένες» και… άσβηστες

Μάλλον δεν συνιστά και την καλύτερη τιμή στην μνήμη του θρύλου του αντάρτικου του Πόντου Ευκλείδη Κουρτίδη… ο φωτισμός του […]

Δείτε ακόμα