Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Καμμιά παραλαβή»

Έντονες φήμες περί επικειμένης παραλαβής του έργου της ανάπλασης της περιοχής «Κήπου»-πάρκου, από τον δήμο Κιλκίς, κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις φήμες προσδιόριζαν ως χρονικό σημείο αυτής της εξέλιξης την Δευτέρα 20.4.15.

Οι φήμες αυτές προκάλεσαν την έντονη ενόχληση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, που τις διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο:

«Ποιά οριστική παραλαβή; Ποιά προσωρινή παραλαβή; Ούτε καν …σκέψη παραλαβής του έργου, αν δεν γίνουν συγκεκριμένα πράγματα διορθωτικού χαρακτήρα, που ζητήσαμε»!

Ίσως θα ήταν ενδεδειγμένο, μία τόσο κατηγορηματική τοποθέτηση να γίνει εκ μέρους του κ. Σισμανίδη και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της προσεχούς Δευτέρας, ώστε το θέμα αυτό που τόσο έντονα απασχολεί την τοπική κοινωνία να μην «εκτίθεται» σε φήμες, που μόνο σύγχυση προκαλούν.

Από την στιγμή δε που υπήρξε νωρίτερα σχετική ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου, στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίασή του (σ.σ.: από τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Στανημερόπουλο), κακώς δεν έχει εκδοθεί έως σήμερα επίσημη ανακοίνωση, που να αναφέρεται στο θέμα, όπως το αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή, ώστε να «κοπούν μαχαίρι» οι προαναφερθείσες φήμες, που πιθανόν να εκφράζουν και …«ευσεβείς πόθους».

Και μακάρι αυτό να γίνει στην μεθαυριανή συνεδρίαση, ώστε να μην αποδειχθούν οι φήμες βάσιμες, έστω και μέχρι του σημείου που να μπορεί να πει κανείς ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα».

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]