Οικονομία

«Καλπάζει» η «Κλέεμαν» στις διεθνείς αγορές

Η «Κλέεμαν» απέσπασε το ασημένιο βραβείο στη κατηγορία «Top Greek Export Company 2015» στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ένωση διπλωματικών υπαλλήλων οικονομικών & εμπορικών υποθέσεων (ΕΝΔΥ/ΟΕΥ) του υπουργείου εξωτερικών, σε συνεργασία με την «Ethos Events» και το περιοδικό «Χρήμα».

 

Η επιτροπή αξιολόγησης της διοργάνωσης απένειμε το βραβείο λαμβάνοντας υπ’ όψιν το ποσοστό εξαγωγών σε σχέση με το σύνολο του κύκλου εργασιών και τον αριθμό των χωρών στις οποίες εξάγει η εταιρεία. Σημαντικό κριτήριο αποτέλεσε η αναγνωρισιμότητα των προϊόντων ή της εταιρικής ταυτότητας διάφορες χώρες καθώς και ο αριθμός θυγατρικών με ουσιαστική δραστηριότητα σε αυτές. Επίσης ως κριτήρια συνυπολογίστηκαν ο αριθμός συμμετοχών σε εκθέσεις, οι διακρίσεις και τα βραβεία στο εξωτερικό καθώς και οι καινοτομίες, οι οποίες υποβοηθούν την εξαγωγική προσπάθεια.

 

Ο γενικός διευθυντής του ομίλου «Κλέεμαν» Νίκος Ν. Κουκούντζος, δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή βράβευσή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς στην KLEEMANN. Αναγνωρίζεται η δυναμική πορεία μας στις αγορές του εξωτερικού. Πλέον έχουμε παρουσία με θυγατρικές εταιρείες ή γραφεία αντιπροσώπευσης σε δεκαπέντε χώρες, προϊόντα σε εκατό χώρες και διεθνείς πωλήσεις που φτάνουν στο 90% του κύκλου εργασιών μας. Το 2016, στοχεύουμε σε περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων μας στις αγορές του εξωτερικού. Αναμένουμε την αύξηση του μεριδίου στην αγορά της Ρωσίας με τη λειτουργία της γραμμής συναρμολόγησης ανελκυστήρων στη Μόσχα, ενώ πολύ σημαντική είναι και η δυναμική που αναπτύσσουμε με την παρουσία μας στην αγορά της Κίνας.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα