Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Καλός ποιμήν

“Κίνησε γη και ουρανό” εντός και εκτός συνόρων, ιδίως δε στην ενοριακή ομογενειακή κοινότητα της γερμανικής πόλης Βούπερταλ, και παρά την δυσμενέστατη συγκυρία, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό και να το μεταφράσει σε ποικίλο νοσοκομειακό υγειονομικό υλικό, το οποίο και παρέδωσε στο γενικό νοσοκομείο – κέντρο υγείας Γουμένισσας, προσφέροντάς του “βαθειά” λειτουργική ανάσα, “καλός ποιμήν” και σε σχέση με αυτήν την παράμετρο ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Γουμενίσσης Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κκ Δημήτριος.

Που φροντίζει να αποτελεί, επίσης “ζωντανό παράδειγμα εκφραστή της.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗ
Ιιδιότητας της Ορθοδοξίας ως θρησκέυματος της αγάπης χωρίς διακρίσεις όρους και όρια.

Εξου και η παρουσία του στους χώρους συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη και η άμεση επαφή του με τους δοκιμαζομένους εμπερίστατους συνανθρώπους μας, είτε άλλων δογμάτων είτε αλλόθρησκους και η εκ μέρους του ηθική στήριξη τους με φλογερά λόγια αγάπης και συμπόνιας αλλά και υλική βοήθεια ανακούφισής τους.

Πρωτοβουλίες που σε κάποιους άλλους (για παράδειγμα….πολιτικούς) φαντάζουν ως..”γρίφος” ή εκδηλώνονται μόνο στο πλαίσιο πρόσκαιρων επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων!

Περισσότερα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Φωτοσχόλιο

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024

«Παράδρομοι» και… δρόμοι

Δεν σημειώθηκε τροχαίο στο ύψος της Νέας Σάντας σε κανένα… «παράδρομο» ή «εθνική οδό», όπως με «ευκολία» ισχυρίσθηκαν κάποιοι του […]

Δείτε ακόμα