Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Καλοπροαίρετες απορίες

Πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου γιά τον καθορισμό της επιφάνειας, που θα κατελάμβανε, την οργάνωσή της και τον τρόπο λειτουργίας της.

Και ήταν το ίδιο σώμα, που κατά την διάρκεια μιάς …«απλής» συνεδρίασης, αποφάσισε την ματαίωσή της, με επίκληση των υγειονομικών δεδομένων και τα ζητήματα από την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Έτσι, από την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Κιλκίς έλλειψε γιά άλλη μία χρονιά η θεσμική ετήσια εμποροπανήγυρις.

Τώρα, που μεσολάβησε κάποια χρονική απόσταση, που επιτρέπει πιό νηφάλια προσέγγιση κάθε θέματος, γεννώνται ερωτήματα:

-Τι κέρδισε και σε τι ωφελήθηκε το Κιλκίς από την ματαίωση της εμποροπανηγύρεως;

-Πάντα τηρουμένων πάντα των αναλογιών, τι διαφορετικό υπήρχε στα θέματα της πανδημίας μεταξύ του Κιλκίς των καταφανέστατα μικροτέρων υγειονομικών δεικτών και της Θεσσαλονίκης της σημαντικής διασποράς, ώστε το πρώτο να στερηθεί ενός θεσμού τονωτικού της «μικρής» οικονομίας του και της κοινωνικής ζωής του, ενώ στην δεύτερη να διεξαχθεί …κανονικότατα η Διεθνής Έκθεση, πάντα με προσαρμογές στα υγειονομικά πρωτόκολλα;

Τι απάντηση ή απαντήσεις έχουν γι’ αυτές τις, αν μη τι άλλο καλοπροαίρετες, απορίες οι αιρετοί του δήμου Κιλκίς;

Περισσότερα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]

Επιλογές ποιότητας

Το πλέον βασικό από τα ζητούμενα, σε ό,τι αφορά στην ζωή πολιτών στις μικρές κοινότητες, είναι η ποιότητά της. Και […]

Δείτε ακόμα