Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Καλοκαίρι με… «ουρές» και ταλαιπωρία!

Ανάμεσα στις προκλήσεις με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι εδώ και λίγο διάστημα οι αστυνομικοί του διαβατηριακού ελέγχου στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων, είναι και αυτός της αύξησης του αριθμού δεδομένων ελέγχου γιά τους πολίτες των χωρών της ΕΕ.

Κάτι το οποίο οι γνωρίζοντες τα εν λόγω ζητήματα αποδίδουν στο γεγονός της απόκτησης ευρωπαϊκών ταξιδιωτικών εγγράφων από πολίτες τρίτων χωρών αμφιβόλου ποιότητος και σκοπιμοτήτων.

Όπως, όμως, και αν έχει το θέμα, ο χρόνος ελέγχου είναι σαφές, ότι έχει αυξηθεί, και το προσεχές Καλοκαίρι, όταν η κίνηση στους Ευζώνους «κτυπά κόκκινο», ο κίνδυνος δημιουργίας ατελείωτων «ουρών» από οχήματα και πολύωρων αναμονών στις τάξεις των διερχομένων του σταθμού, όχι μόνον φαντάζει ορατός αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Και πολύ φοβούμαστε, ότι ακόμη και με επτά γραμμές εισόδου-εξόδου, πράγμα σύνηθες τους θερινούς μήνες, η ταλαιπωρία θα πρέπει να θεωρείται και αυτή… δεδομένη !

Περισσότερα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]

Γιατί όχι και ο Στέφανος!

Αυξάνονται και πληθαίνουν οι υποψήφιοι για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ έχουμε μέχρι σήμερα […]

Δείτε ακόμα