Αθλητισμός

Καλό ξεκίνημα του γυμναστηρίου «Kinesis Gym» στο «cross fit»

Στο «Cross Battle 2016» που διεξήχθη το Σάββατο 2.7.16 στην Θεσσαλονίκη συμμετέσχε το γυμναστήριο «Κίνησις» («Kinesis Gym») του Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«….Η ομάδα για πρώτη φορά κατέγραψε την συμμετοχή της σε πανελλήνιο πρωτάθλημα «cross fit». Ο ενθουσιασμός και η θέληση όλων ήταν τεράστια. Την αρχή έκαναν οι Ελένη Τσαχαλίδου, Κυριακή Μωυσιάδου, Ιορδάνης Τσινασλανίδης και Ανέστης Μαυρόπουλος. Την ομάδα συνόδευε ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης, επίσημος προπονητής «cross fit»του γυμναστηρίου.

Ευχαριστούμε πολύ που τολμήσατε και εκπροσωπήσατε επάξια το γυμναστήριο μας. Είστε οι πρώτοι που δεν φοβηθήκατε το άγνωστο και ζήσατε μια πολύ μεγάλη εμπειρία, είστε ήδη νικητές για εμάς αλλά κυρίως νικητές γιά τον εαυτό σας.
Ένα μεγάλο «ταξίδι» μόλις άρχισε με όλη την ομάδα «cross fit» ενωμένη να προσπαθεί να κατακτήσει την κορυφή.

Δεν μένουμε εδώ, συνεχίζουμε για το απίθανο, γιατί μπορούμε!».

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]