Καλή εμφάνιση στελεχών ΓΑΣΚ στον κλειστό στίβο

Αθλητισμός /

Διεξήχθη το Σάββατο 31.1.15 στα Σέρρας ημερίδα κλειστού στίβου που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Β. Ελλάδα.
Στην ημερίδα συμμετέσχαν αθλητές και αθλήτριες του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, που πιστοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την καλή αγωνιστική τους κατάσταση κάνοντας ένα “πέρασμα” στον κλειστό στίβο και ένα “ξεμούδιασμα” εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανοιχτού .
Στην κατηγορία των Παίδων ο Παύλος Παπαδόπουλος πήρε την 1η θέση στον δρόμο των 60 μ με 7”47, ενώ ο Γιάννης Χαραλαμπίδης και ο Πάνος Μουτσουρίδης τερμάτισαν στην 5η και στην 6η με 7”75 και 7”80 αντίστοιχα. Στην κατηγορία των Παμπαίδων Α’ ο Στράτος Γρίβας σημείωσε 8”48 στα 60 μ και κατέλαβε την 5η θέση .
Στα 60 μ μετ’ εμποδίων κορασίδων η Ελένη Κωνσταντινίδου τερμάτισε 2η με 10”69 , ενώ στη σφαιροβολία κορασίδων η Σωτηρία Καζαντζίδου με βολή στα 11,22 μ βελτίωσε την ατομική επίδοσή του κατακτώντας την 4η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα η Βικτωρία Καλογερίδου είχε καλύτερη βολή στα 9.92 μ και κατατάχθηκε στην έβδομη θέση.

Περισσότερα

Επανήλθε η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ – Τιμήθηκαν οι άνθρωποι της προσφοράς στον κορυφαίο θεσμό της Ένωσης

Παρουσία των εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο εστίασης […]

Δείτε ακόμα