Πολιτισμός

«Καλεντάρι» πολιτιστικών εκδηλώσεων οργανώνει η AN.KI.

Ένα πρωτότυπο καλεντάρι όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς αλλά και σε όλη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προωθεί η «Αναπτυξιακή Κιλκίς» ΑΕ/ΟΤΑ.

Με την καταγραφή και αξιολόγηση όλων των εκδηλώσεων με πολιτιστικό χαρακτήρα (αναβίωση εθίμων, πανηγύρια, αθλητικές διοργανώσεις, φεστιβάλ κ.ά.) επιδιώκεται η οργανωμένη προβολή και ανάδειξή τους μέσα από την δημιουργία έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού καθώς και από ειδική ιστοσελίδα όπου ο επισκέπτης θα μπορεί με ένα «κλικ» να ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για τις εκδηλώσεις κι έτσι να οργανώσει αρτιότερα το ταξίδι του στο Κιλκίς θέτοντας τις βάσεις για μια αξέχαστη και απολαυστική εμπειρία.

Στο πλαίσιο του έργου, που υλοποιείται μέσα από το πρόγραμμα LEADER, έχουν ήδη συγκεντρωθεί αναλυτικά στοιχεία από 65 συλλόγους και φορείς για περισσότερες από εκατό εκδηλώσεις.
Όσοι φορείς και σύλλογοι θέλουν να καταγραφεί και η δική τους εκδήλωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα στελέχη της «Αναπτυξιακής Κιλκίς» για την συμπλήρωση του ειδικού ερωτηματολογίου στο τηλέφωνο 23410 25305 (Παναγιώτη Κωνσταντινίδη).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας