Καλά πρώτα «δείγματα γραφής» 2016 από τους δρομείς ταχυτήτων του ΓΑΣΚ

Αθλητισμός /

Διεξήχθη το Σάββατο 23.1.16 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλαί ντε Σπορ) Θεσσαλονίκης ημερίδα κλειστού στίβου που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Β. Ελλάδα, που βρήκαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια αγωνιστική δραστηριότητα στο μέσο της χειμερινής προετοιμασίας τους.

Στην ημερίδα συμμετέσαν αθλητές του τμήματος κλασικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς, που πιστοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την καλή αγωνιστική τους κατάσταση κάνοντας ένα “πέρασμα” στον κλειστό στίβο και ένα “ξεμούδιασμα” εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανοικτού.

Στην κατηγορία των εφήβων ο σχεδόν απροπόνητος (λόγω εκπαιδευτικού συστήματος) Παύλος Παπαδόπουλος πήρε σημείωσε στον δρόμο των 60 μ 7”36, ενώ στο ίδιο αγώνισμα της κατηγορίας των Παίδων ο Πάνος Μουτσουρίδης και ο Γιάννης Χαραλαμπίδης τερμάτισαν στην πέμπτη θέση και στην έβδομη θέση στο σύνολο με 7”48 και 7”52 αντίστοιχα σημειώνοντας νέες ατομικές επιδόσεις και έδειξαν πως μπορούν ακόμη πολύ περισσότερο. Στην ίδια κατηγορία ο Παναγιώτης Αρβανιτίδης σημείωσε 7”70, ο Νίκος Καπέτης 7”87, ο Σωτήρης Τάλος 7”92 και ο Στράτος Γρίβας 7”97στα 60 μ βελτιώνοντας όλοι τις ατομικές επιδόσεις τους.
Στα 60 μ. κορασίδων η εμποδίστρια Ελένη Κωνσταντινίδου με εξαιρετική εμφάνιση τερμάτισε σε 8”66, επίδοση που και γι αυτήν είναι νέα ατομική , δείχνοντας πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]