Αθλητισμός

«Ηχηρό παρών» του Αλέξανδρου Κιλκίς στην διοργάνωση ανθρωπιάς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Βροντερό «παρών» ανθρωπιάς φώναξαν εκατοντάδες μικροί ποδοσφαιριστές στην διοργάνωση ανθρωπιάς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία συμμετέσχον σ’ αυτό οι «ακαδημίες» του δικτύου.

Η «ακαδημία» του Αλέξανδρου Κιλκίς συνέδραμε στη προσπάθεια συγκέντρωσης εσόδων για τη στήριξη του μικρού αθλητή του ΠΑΟΚ Παντελή Κυριακίδη, ο οποίος σε τροχαίο το 2009 έχασε τον πατέρα του και από τότε βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι με κινητικά προβλήματα. Ο σκοπός ήταν ιερός και ως εκ τούτου είχε μεγάλη ανταπόκριση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. «Άλλωστε το ποδόσφαιρο αποτελούσε πάντα έναν ισχυρό και ασφαλή τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών και γαλούχησης τους στις ανθρώπινες αξίες, τις οποίες πρεσβεύουν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και η στενά συνεργαζόμενη «ακαδημία» του Αλέξανδρου Κιλκίς», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς πραγματοποίησαν θαυμάσιες εμφανίσεις και κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε το Σσαββατοκύριακο.

Στις αρτιότερες και πιο οργανωμένες «ακαδημίες» του δικτύου «ακαδημιών» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται η «ακαδημία» ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς. Αυτό είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν για άλλη μια φορά οι ιθύνοντες της ΠΑΕ καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Οι προπονητές της «ακαδημίας» του Κιλκίς Μιχάλης Αναστασιάδης, Ηλίας Ξανθόπουλος και Κωνσταντίνος Ντουντούκης δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με τη σειρά τους απέδωσαν τα εύσημα στους μικρούς τους αθλητές. Παρακάτω αναφέρονται οι ομάδες που αντιμετώπισε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στο Τουρνουά , στο οποίο βέβαια δεν υπήρχε αθλοθέτηση και για τον συμβολισμό δεν αναφέρονται τα αποτελέσματα. Συμμετείχαν τα τμήματα της Ακαδημίας ΜΑΡΣΕΙΓ,ΜΠΑΓΕΡΝ,ΡΕΑΛ,BOCA,ATLETIKO και AJAX και αντιμετώπισαν τις ομάδες, Μακεδονικού ,ΒΑΟ, ΠΑΟΚ, Αστέρα Αμπελοκήπων, Ακαδημία ΠΑΟΚ Κατερίνης, Ακαδημία BIERHNIA ,Φοίνικας Πολίχνης και Τούμπα FC.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας