Αθλητισμός

Ηττήθηκε από τον Θεσπρωτό η Αναγέννηση Πλαγιάς στο κύπελλο

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας πέρασε από το δημοτικό στάδιο Κιλκίς, φορτώνοντας με πέντε τέρματα την Αναγέννηση Πλαγιάς, και σφράγισε με εντυπωσιακό τρόπο το πέρασμά της στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη παρουσιάστηκε εξαιρετικά διαβασμένη, έχασε αρκετές ευκαιρίες, ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από την Πλαγιά, οι οποία αντιστάθηκε μόνο στο α΄ημίχρονο.

Το πολύ γρήγορο 0-2 του Θεσπρωτού, μόλις 10 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα του β΄ημιχρόνου, έκοψε τα πόδια στους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα παραδόθηκαν στις ορέξεις των παικτών του πλατανόφυλλου. Στο 22΄ο Πέντσας με σουτ, μετά από σέντρα του Μπίκα έβαλε μπροστά στο σκορ τον Θεσπρωτό. Στο 46΄ ο Ευθυμίου στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα πέτυχε το 0-2, με σουτ μέσα από την περιοχή της Πλαγιάς. Ξανά ο Πέντσας, με κοντινή προβολή μετά από γύρισμα του Λάμπρου, έκανε το 0-3 για τον Θεσπρωτό. Ο Μπίκας στο 58΄με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε 4 τα τέρματα των νικητών. Ο Γώγος στο 79΄ με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε για πέμπτη φορά τον Κυριακίδη, δίνοντας μεγαλύτερο εύρος στο «διπλό» του Θεσπρωτού.

Αναγέννηση Πλαγιάς (Χατζηϊωαννίδης): Κυριακίδης, Αβραμίδης (44΄Χατζηϊωαννίδης), Ηλιάδης, Ιωαννίδης, Κελεμένης (71′ Τοπουτζίδης), Πότκα, Φ.Κόλα, Α.Κόλα (72΄ Ορφανίδης), Αμανατίδης, Ορφανίδης, Τομπαζίδης

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σταυρίδης, Μπέρτζος, Βαγγ. Κωνσταντίνου (61΄Σουλιώτης), Βασ. Κωνσταντίνου, Πανταζής, Μητσέλος (46΄Ευθυμίου), Μπίκας, Πέντσας (58΄Γώγος), Λάμπρου, Φούντζουλας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα