Αθλητισμός

Ήττα Αετού στο παιδικό από τον Μ. Αλεξάνδρο Γιαννιτσών

Πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στάθηκε αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο και καθ’ όλο το υπόλοιπο διάστημα.

Όμως, η καλαθσφαιρική ομάδα παίδων του Αετού Κιλκίς υπέκυψε στην ανωτερότητα της φιλοξενούμενης του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών και έχασε τον μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα Κ. Μακεδονίας της εν λόγω κατηγορίας με 72-50.

Όπως αναφέρθηκε, ο Αετός, ήταν απολύτως «ανταγωνιστικός» μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο 11-11, ενώ κατά το υπόλοιπο διάστημα ο Μ. Αλέξανδρος παρουσιάσθηκε πληρέστερος και αποτελεσματικότερος, με επακόλουθο να αναλάβει το προβάδισμα και να το διευρύνει συνεχώς.

Ωστόσο, οι Κιλκισιώτες «δεν τα παράτησαν» ούτε στιγμή και «πάλεψαν μέχρι τέλους».

Στο πλαίσιο του «ουδέν κακόν αμιγές κακού» ο προπονητής και καθοδηγητής Θωμάς Κόγιας, είχε την ευκαιρία και την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει, ιδίως κατά την επανάληψη όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και τακτικές.

Και όλοι τους ανταποκρίθηκαν στον ρόλο τους στον αγώνα, συμβάλοντας στο να παρουσιάσει η ομάδα την προαναφερθείσα αξιοπρεπή συνολική «εικόνα».

Η σύνθεση (από το φύλλο αγώνες): Χειμωνίδης 8, Γκιουλέκας 4, Στράντζαλης 1, Ασιγκίδης 15, Παπαθεοδώρου 1, Μέλλανι 2, Γιαννόγλου 10, Λεγγερής, Αμοιρίδης 9 (1 τρ.), Κουζουκάκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα