Αθλητισμός

Ηθική αμοιβή για την πετοσφαιρική ομάδα κορασίδων του Αίαντος Κιλκίς

Στις ομάδες του νομού που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-19 συγκαταλέγεται και η πετοσφαιρική κορασίδων του Αίαντος Κιλκίς.

Υπήρξε η πρώτη ομάδα της εν λόγω κατηγορίας στην ιστορία του συλλόγου που ανεδείχθη πρωταθλήτρια ΚΔ Μακεδονίας με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 18 νικών μόλις δυο ηττών και 56 βαθμών.

Επί πλέον συμμέτεσχε στην φάση των «16» του αντιστοίχου πανελληνίου πρωταθλήματος.

Για τις επιτυχίες της αυτές ο σύλλογος της απένειμε την οφειλόμενη ηθική αμοιβή τιμώντας την κατά την διάρκεια του ετησίου χορού του που δόθηκε την Κυριακή 26.1.20.

Με προπονητή τον Άγγελο Σολκίδη και έφορο τον Γιάννη Καντίδη η πετοσφαιρική ομάδα κορασίδων Κιλκίς ακολούθησε την προαναφερθείσα δαφνοστεφή πορεία της με την ακόλουθη σύνθεση: Δέσποινα Καντίδου, Κυπαρισσένια Εμμανουηλίδου, Αικατερίνη Λαμπριανίδου, Αναστασία Καναρίδου, Δόμνα Γεωργιάδου, Σοφία Κολεσιώτου, Σοφία Κώστογλου, Σταυρούλα Κώστογλου, Μαρία Μαρουλάσοβα, Ειρήνη Βαμβακά, Έλενα Σεχαι και Χριστίνα Ποπονίδου.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]