Αθλητισμός

«Υψηλή πτήση» της ομάδας των «μικρών» του Αετού

Την κατάκτηση της πρωτιάς μιάς από τις σημαντικότερες περιφερειακές καλαθοσφαιρικές διοργανώσεις ηλικιακών κατηγοριών, και συγκεκριμένα της διοργάνωσης προπαίδων (ηλικιών 14 και 15 ετών) του Κεραυνού Λαρίσης, πανηγυρίζει ο Αετός Κιλκίς.
Η ομάδα του, στελεχωμένη από δώδεκα παίκτες ηλικιών …13 και 14 ετών και δύο 12χρονους, παρουσίασε εξαιρετική συνολική «εικόνα», η οποία παραπέμπει αφ’ ενός μεν σε ποιοτικό έργο στα τμήματα υποδομής αφ’ ετέρου δε σε εποχή σημαντικών επιτυχιών και διακρίσεων στο μέλλον, αρχής γενομένης ακόμη και από το εγγύς.
Κατά τις τρεις ημέρες της διοργάνωσης ο Αετός έδωσε τέσσερις αγώνες στο πλαίσιο αυτής και έναν «εκτός συναγωνισμού».
Ο τελευταίος ήταν και ο μοναδικός τον οποίο έχασε, καθώς ηττήθηκε με 54-48 από τον Κρόνο Τρικάλων, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην διοργάνωση μόνο γι’ αυτόν τον αγώνα, λόγω άλλων υποχρεώσεων.
Στους άλλους τέσσερις η ομάδα του Κιλκία ανεδείχθη νικήτρια, ύστερα από πολύ καλές και ιδιαίτερες ελπιδοφόρες εμφανίσεις, ακόμη και στην αμφίρροπη αναμέτρηση με την αντίστοιχη του διοργανωτή Κεραυνού Λαρίσης.
Περισσότερο και από τις νίκες αξίζει και «μετρά» η διαπίστωση, ότι η ομάδα αυτή είναι έτοιμη να αποτελέσει τον «κόρμο»:
-Των ομάδων παίδων περιόδου 2016-17 και 2017-18 καθώς και των εφήβων 2018-19 και 2019-20, με δυναμικότητα που θα τις επιτρέψει να «κυνηγήσουν» πανελλήνιες διακρίσεις στις κατηγορίες τους.
-Της ομάδας ανδρών από την επόμενη κιόλας περίοδο 2016-17 με στόχο αρχικώς την επάνοδο στην α’ κατηγορία Κ.Μακεδονίας και κατόπιν την δημιουργία προδιαγραφών και δυνατοτήτων γιά πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτήν και αργότερα διεκδίκηση νέας συμμετοχής στην γ’ εθνική κατηγορία.
Ειδικότερα στην διοργάνωση του Κεραυνού Λαρίσης ο Αετός Κιλκίς έφερε τα εξής αποτελέσματα:
ΑΕ Λαρίσης-Αετός 37-74
Αετός-Αιολικός Βόλου 75-49
Κεραυνός Λαρίσης-Αετός 47-51
Αετός Κιλκίς-Άτλας Πάφου 53-41.
Την ομάδα συγκροτούσαν οι 12χρονοι Βασίλης Θεογιάννης και Γιώργος Πετανίδης και οι 13χρονοι-14χρονοι Κυριάκος Πετανίδης, Ευθύμης Πουλτουρτζίδης, Χρυσόστομος Σιδηρόπουλος, Νίκος Αμοιρίδης, Θοδωρής Νικολαϊδης, Γιώργος Σαββίδης, Στάθης Τσαρίδης, Αντώνης Βούτσκογλου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Μακούλης, Θωμάς Γκαντίδης και Βαγγέλης Τουλούπης.
Στους αγώνες την καθοδήγησαν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής Αντώνης Γκουντινάς και Γιάννης Κασιμίδης, ενώ υπενθυμίζεται ότι σ’ αυτά εργάζεται και ο Δημήτρης Μανέφσκι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Και οι συμμαθητές παρόντες

Εκτός από θεσμικούς, πολιτιστικούς και θεσμικούς παράγοντες στην ημερίδα το παρόν στην παρουσίαση του μεταπτυχιακού για την τουριστική ανάπτυξη της […]

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]