Γενικά

Οι υποτροφίες του ιδρύματος «Χρ.Βογιατζής»

Τις καθιερωμένες υποτροφίες του σε άπορους φοιτητές αποφοίτους του 2ου λυκείου Κιλκίς χορηγίες και φέτος το κοινωφελές ίδρυμα «Χρυστόστομος Βογιατζής».
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Το κοινωφελές ίδρυμα «Χρυσόστομος Βογιατζής» θα χορηγήσει συνολικά πέντε υποτροφίες εκ των οποίων τέσσερις για φοιτητές που έχουν εισαχθεί σε Α.Ε.Ι. της χώρας και μία για μεταπτυχιακό φοιτητή που σπουδάζει σε μεταπτυχιακό τμήμα Α.Ε.Ι. του εξωτερικού.

Δικαίωμα υποτροφίας έχουν οι απόφοιτοι του 2ου λυκείου Κιλκίς, που έχουν εισαχθεί σε Α.Ε.Ι. της χώρας ή που πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές σε Α.Ε.Ι. του εξωτερικού και διακρίνονται για την επιμέλειά τους, την υψηλή τους επίδοση και το ήθος τους, αλλά στερούνται οικονομικών πόρων. Κατά προτίμηση θα προηγούνται μαθητές καταγόμενοι από την Ανατολική Ρωμυλία, εφ’ όσον βέβαια συγκεντρώνουν τα προαναφερόμενα προσόντα.

Πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων – δικαιολογητικών στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, (κ. Δημοσθένη Κουσκούκη), τηλ. 23410-22248, έως Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 και ώρες 09.00 – 13.00 (email:[email protected])».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]