Πολιτική

Ι.Φαχουρίδης: «Γιά το σύστημα μόνο το ΚΚΕ αποτελεί απειλή»

«Τύποις αριστερό» κόμμα χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς Ιωάννης Φαχουρίδης κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο ράδιο-«Μαχητής».
«Ως άλλο ΠΑΣΟΚ», ήταν η χαρακτηριστική έκφραση που χρησιμοποίησε, και που στην ουσία, όπως ανέφερε, καθώς συνειδητά επιδιώκει την κατάληψη και διαχείριση της εξουσίας, μεταχειρίζεται τον τίτλο του αριστερού κόμματος.

«Το μόνο ξεκάθαρο αριστερό κόμμα στην πατρίδα μας είναι το ΚΚΕ» τόνισε «που πρεσβεύει στον κρατικό έλεγχο των μέσων παραγωγής επ’ ωφελεία του λαού, και όχι μιάς ολιγαρχίας και, βεβαίως, εντός Ευρωπαϊκής Ενωσης, που σηματοδοτεί επί της ουσίας ακριβώς το αντίθετο».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός της «μικρής» αποδοχής των θέσεων του ΚΚΕ, σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ελληνική κοινωνία και ο κόσμος της εργασίας, σε αντίθεση με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι αυτό οφείλεται στο ότι ο λαός μας «έχει εκπαιδευτεί να αναζητά τις εύκολες λύσεις που ο άκρατος λαϊκισμός όπως του ΣΥΡΙΖ «τρέφει» ….συστηματικώς και συνειδητώς».
«Δυστυχώς», επεσήμανε, «αυτή η επιλογή θα οδηγήσει σε πισωγύρισμα, καθώς, εκτός των άλλων, είναι δυσκολότερη η παρούσα χρονική συγκυρία στην χώρα μας».

Κατηγορηματικός υπήρξε σε σχέση με την βεβαιότητα σχηματισμού κυβέρνησης, και μάλιστα αμέσως μετά τις εκλογές, εκτιμώντας ότι υπάρχουν «αρκετοί πρόθυμοι» με ισχυρότερη πιθανότητα αυτής με «κορμό» τον ΣΥΡΙΖΑ, που τα έχει «βρει» με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στην προοπτική αλλοίωσης του συγκεκριμένου καπιταλιστικού «σκότους».

Τέλος, τόνισε ότι στόχος του ΚΚΕ στις προσεχείς εκλογές είναι να αναδειχθεί όσο το δυνατόν ισχυρότερο μπορεί, αναδεικνυόμενο σε τρίτη πολιτική δύναμη σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο, καταλαμβάνοντας μάλιστα και την τρίτη έδρα στο Κιλκίς.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]