Πολιτική

Ιωάννα Ρούσσου: « ΑλλάΖΕΙ » σελίδα στην ιστορία του ο δήμος Κιλκίς

Παρουσία πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία της υποψήφιας δημάρχου Κιλκίς κ.Ιωάννας Ρούσσου,του συνδυασμού της Πρωτοβουλίας «ΑλλάΖΩ», την Παρασκευή 17 Μαίου, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στο Κιλκίς στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Το κείμενο της ομιλίας της υποψήφιας δημάρχου έχει ως εξής:«Συνδημότες και συνδημότισσες, φίλοι και φίλες,

Ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα στην ιστορία του αυτός ο τόπος.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω την χαμένη μας αξιοπρέπεια.

Ήρθε η ώρα να πούμε όχι στην μνημονιακή πολιτική που καταδικάζει ήδη το δικό μας παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.

Εδώ και πολλούς μήνες οι άνθρωποι του αλλά..ΖΩ δίνουμε έναν σκληρό αγώνα, απέναντι στην διαφθορά, στην διαπλοκή, στο σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

Δώσαμε πολλές μάχες, δεχθήκαμε πολλά χτυπήματα.

Ήρθαν στιγμές που πέσαμε άλλα σηκωθήκαμε όρθιοι.Kαι τελικά πατήσαμε γερά στα πόδια μας.

Μακριά από δολοπλοκίες, ρουσφέτια και προεκλογικούς εκβιασμούς.

Με ήθος και αξιοπρέπεια, σεβόμενοι απόλυτα τον θεσμό των αυτοδιοικητικών εκλογών, δώσαμε έναν καθαρό αγώνα και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει στον δήμο μας.

Είμαστε έτοιμοι να σταθούμε απέναντι σε αυτούς που έχουν κατατρομοκρατήσει τον λαό με τις μνημονιακές τεχνικές τους και σήμερα παρουσιάζονται ως εγγυητές της ομαλότητας.

Απέναντι σε αυτούς που έχουν βοηθήσει να καταπατηθεί η συνταγματικά κατοχυρωμένη αυτοτέλεια της αυτοδιοίκησης και παρουσιάζονται σήμερα ως εγγυητές της δημοκρατικής σταθερότητας.

Σε αυτούς που έχουν καταπατήσει τα εργασιακά μας δικαιώματα και εγγυώνται σήμερα πως θα μας βγάλουν από την κρίση.

Απέναντι σ’ αυτούς που τόσα χρόνια φρόντισαν για την υποανάπτυξη στον τόπο μας και παρουσιάζονται σήμερα ως εγγυητές της ανάπτυξης.

Απέναντι σε αυτούς που από θύτες έχουν αυτοβαφτιστεί σωτήρες και γαντζώνονται πάνω μας για να ρουφήξουν και την τελευταία σταγόνα αξιοπρέπειας που μας έχει απομείνει, την ψήφο μας.

Λοιπόν όχι κυρίες και κύριοι!! Έχετε από καιρό ξεπεράσει τα όρια.

Ο μεγαλύτερος εχθρός σας, η κινητοποίηση των πολιτών, επιτέλους έγινε πράξη.

Σηκωθήκαμε πια και είμαστε εδώ. Έτοιμοι, ενεργοί και συμμέτοχοι να κρατήσουμε γερά τα ηνία του δήμου μας.

Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισσες,

Εκτελείται κοινωνικό έγκλημα κι εμείς καλούμαστε να είμαστε ξεκάθαροι. Πρέπει να αποφασίσουμε τι μοντέλο ανάπτυξης θέλουμε για τον τόπο μας.

Γιατί η ανάπτυξη που εμείς ονειρευόμαστε δεν έχει καμία σχέση με την ανάπτυξη που αποσταθεροποιεί την δική μας ζωή για να σταθεροποιήσει τα δικά τους κέρδη.

Η δική μας ανάπτυξη δεν στηρίζεται πάνω σε απολύσεις, διαθεσιμότητες, εκχώρηση των δημοτικών υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα χωρίς κανένα όφελος προς τον δημότη, σε 2μηνες και 3μηνες συμβάσεις.

Η δική μας ανάπτυξη δεν στηρίζεται στην φτώχια, την ανεργία, στην μετανάστευση στον εργασιακό μεσαίωνα, στον κοινωνικό αποκλεισμό.

Εμείς μιαν άλλη ανάπτυξη ονειρευόμαστε.

Οραματιζόμαστε μια τοπική αυτοδιοίκηση που θα εκτελεί τις αποφάσεις των δημοτών του δήμου Κιλκίς και όχι κατ’ ανάγκη τις αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας.

Αποφάσεις που θα παίρνονται σε ανοιχτές και γενικές συνελεύσεις και όχι σε κλειστά γραφεία.

Με τους δημότες ενεργούς και συμμέτοχους και όχι αποστασιοποιημένους επειδή έτσι βολεύει το ανάξιο σύστημά τους.

Η ανασυγκρότηση του δήμου μας επιβάλλεται να είναι καθημερινό αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την κοινωνία.

Και για να είμαστε ξεκάθαροι, η διαπραγμάτευση αυτή θα γίνει με την τοπική αυτοδιοίκηση κοντά στον δημότη και διεκδικητικά απέναντι στην κεντρική εξουσία.

Την επομένη λοιπόν των εκλογών θα προχωρήσουμε σε πλήρη αναδιοργάνωση και ανασύσταση του δήμου μας.

Κάτω από διαφανείς διαδικασίες.

Με πλήρη οικονομικό έλεγχο σε βάθος.

Τοποθετώντας τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση και όχι όπως μας βολεύει ρουσφετολογικά.

Οι δημοτικές υπηρεσίες θα λειτουργούν πλέον με την ευθύνη των προϊσταμένων τους και όχι κάτω από την πίεση των αιρετών.

Οι αντιδημαρχίες θα ανασυσταθούν και θα περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες.

Άμεσα προχωράμε στην ορθή οικονομική διαχείριση του δήμου βάζοντας τέλος στα περιττά έξοδα που επιβαρύνουν την τσέπη των δημοτών μας.

Βάζοντας τέλος στα ρουσφέτια και στις ύποπτες δοσοληψίες.

Βάζοντας τέλος στην προχειρότητα και την κατασπατάληση.

Αυστηρός έλεγχος των δημοσιονομικών του δήμου κατά την παράδοση και την παραλαβή, ακόμα κι αν παραλαμβάνει ο ίδιος ο δήμαρχος.

Με σοβαρές συνέπειες για όσους προκαλούν ελλείμματα.

Γιατί τα ελλείμματα είναι σπατάλες που δεν δικαιολογούνται.

Εμείς οραματιζόμαστε έναν δήμο που θα δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο και στις ανάγκες του.

Στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του δημότη με πρωταρχικό τομέα την προστασία του περιβάλλοντος.

Εμείς οραματιζόμαστε έναν δήμο με γεωργούς και κτηνοτρόφους στην θέση που τους αξίζει.

Με καθετοποίηση της παραγωγής των προϊόντων τους γιατί αυτό δεν αποτελεί απόφαση οικονομολόγων αλλά πολιτική άποψη και θέση απέναντι στα καρτέλ και τις πολυεθνικές.

Εμείς οραματιζόμαστε έναν Δήμο Κιλκίς που να είναι πρώτος στην λίστα αναγνωρισιμότητας και τουριστικής επισκεψιμότητας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μέσα από τον τεράστιο πολιτισμικό πλούτο, την φυσική ομορφιά των χωριών μας, τα αρχαιολογικά ευρήματα και τα ιστορικά στοιχεία που διαθέτει.

Μέσα από την αξιοποίηση δυνατοτήτων για αγροτουρισμό, για ιστορικό, επιστημονικό, συνεδριακό, εκκλησιαστικό, εναλλακτικό και εικαστικό τουρισμό.

Φίλοι και φίλες, απόλυτη προτεραιότητα για μας αποτελεί η άμεση ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου, έτσι ώστε κανείς συμπολίτης μας να μην νιώθει μόνος του στην κρίση.

Μια κρίση που μας επέβαλαν για να φέρουν σε πέρας τα εφιαλτικά για εμάς σχέδια τους.

Η προστασία και η στήριξη όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη, δεν μπορεί να αποτελεί μόνον έργο φιλανθρωπίας και εθελοντισμού, αλλά είναι βαθιά πολιτική θέση και υποχρεωτικά υλοποιήσιμος στόχος.

Θέλουμε μία δημοτική αρχή που να αποτελεί ασπίδα για όσους κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, για όσους κινδυνεύουν με διακοπή ηλεκτροδότησης, για όσους χάνουν την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Επιβάλλεται μείωση δημοτικών τελών σε :

Άνεργους, ΑΜΕΑ χωρίς κανένα πόρο διαβίωσης, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλοσυνταξιούχους χαμηλόμισθους και φοιτητές του ΤΕΙ με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα.

Θέλουμε μια δημοτική αρχή που να διασφαλίζει τα βουνά μας, τα δάση μας, το νερό μας.

Γιατί δεν τα χαρίζουμε κανενός.

Δεν ξεπουλάμε τον τόπο μας, δεν ξεπουλάμε την γη μας, δεν ξεπουλάμε τα παιδιά μας.

Επιβάλλεται να τους εξασφαλίσουμε καθαρό πόσιμο νερό, χωρίς νιτρικά και αρσενικό. Μέσα από δίκτυα άρδευσης και δίκτυα ύδρευσης χωρίς αμιαντοσωλήνες και σωληνώσεις από το 1965.

Επιβάλλεται να τους εξασφαλίσουμε καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον με δίκτυα αποχέτευσης σε όλη την περιφέρεια και βιολογικούς καθαρισμούς.

Βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς για όλα τα παιδιά μας, σχολεία που να καλύπτουν όλες τις περιοχές του δήμου μας με κτήρια που να πληρούν τις βασικές προδιαγραφές.

Δεν αξίζει στα παιδιά μας να κάνουν μάθημα στα υπόγεια και στα κοντέινερς.

Θέλουμε έναν δήμο που να περιβάλλεται από πράσινο και όχι από τσιμέντο, με δίκτυο συγκοινωνίας, οδικό δίκτυο και προαστιακό.

Θέλουμε πλήρη αξιοποίηση όλων των εγκαταλελειμμένων κτιρίων του δήμου μας προς όφελος των δημοτών μας.

Οι δίδυμες αποθήκες, το νεοκλασικό κτίριο της Νομαρχίας, η Μεραρχία, τα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα, το χαμάμ, το δημοτικό αναψυκτήριο στο λόφο, η κλειδαμπαρωμένη Αυστροελληνική καπναποθήκη η οποία ανακαινίσθηκε μόνο για να κόψουνε κορδέλες προεκλογικά… και πολλά άλλα.

Θέλουμε μία δημοτική αρχή που να μην είναι έρμαιο των χορηγών των προεκλογικών τους αγώνων. Που να μην προσκυνάει τους αγάδες με τα φλουριά τους. Που να στέκεται επάξια στις περιστάσεις, γιατί ο ραγιαδισμός δεν μας ταιριάζει.

Έχουμε αλλάξει.

Το Κιλκίς έχει πλέον αλλάξει, χάραξε καινούριο δρόμο, καθαρό. Δύσκολο μεν, αλλά χωρίς παράσιτα. Με ανηφόρες, ναι! Με καθαρή ωστόσο σκέψη, με αγάπη για τον τόπο του, με αλληλεγγύη και εθελοντισμό, με διεκδικητικότητα και αγώνες.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα πέντε χρόνια είναι πολύ λίγα για να στήσουμε έναν δήμο από την αρχή, για να αντιμετωπίσουμε την καταστροφή που έχει επέλθει εξαιτίας της ολιγωρίας των απερχόμενων δημοτικών αρχών.

Φίλοι ακούστε,

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι στοχοποιημένη. Είναι το πρώτο θύμα της μνημονιακής πολιτικής των αρχόντων του τρόμου.

Προετοίμασαν πολύ καλά το έδαφος με το σχέδιο «Καλλικράτης».

Και οι δημοτικές αρχές εκπρόσωποι των κομμάτων της εξουσίας, έγιναν εντολοδόχοι και εκτελεστές των οικονομικών συμφερόντων τους.

Έτσι χωρίς καμία απολύτως αντίδραση και αντίσταση, έκλεψαν στην κυριολεξία πάνω από το μισό προϋπολογισμό που προοριζόταν για τους ΟΤΑ.

Αυτοί οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των πολιτών βοήθησαν να καταρρεύσουν όλες οι δομές κοινωνικής πρόνοιας με απολύσεις, διαθεσιμότητες, χαμηλούς μισθούς.

Αυτοί οι ίδιοι επέτρεψαν να ξεπουληθεί το νοσοκομείο μας που το έχτισαν με τα ίδια τους τα χέρια οι κιλκισιώτες και που αυτήν την στιγμή παραμένει ανοιχτό χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες και στο φιλότιμο των εργαζομένων σε αυτό.

Βοήθησαν να μείνουν νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, να μεταναστεύσουν πάνω από πεντακόσιοι νέοι από τον τόπο μας, να ανεβεί η ανεργία στο 60%, να ερημώσουν τα χωριά μας, να μην έχουμε καθαρό νερό στην βρύση μας.

Αυτοί οι ίδιοι δεν έκαναν απολύτως τίποτε όταν έβλεπαν να κλείνουν τα καταστήματά τους οι συνδημότες μας, το ένα πίσω από το άλλο. Παρόλο που βρίσκονταν και βρίσκονται σε καίριες θέσεις. Θέσεις που τους εξασφάλισαν παχυλούς μισθούς και πολυτελή ταξίδια.

Όλοι μας περιμέναμε μια αντίδραση, ένα όχι, κάτι που να δείχνει ότι αυτοί που εκλέξαμε για να μας εκπροσωπούν, ήταν κοντά μας, ήταν δίπλα μας. Μάταια!!!!!

Και σήμερα αυτοί οι ίδιοι οι εντολοδόχοι διεκδικούν ξανά την ψήφο μας. Νομίζοντας ότι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, χωμένοι μέσα σε συνδυασμούς που πριμοδοτούνται από τους εντολείς τους.

Άραγε τι έχετε σκοπό άλλο να κάνετε!! Να ξεπουλήσετε τη γη μας, τα νερά μας, τα βουνά μας;

Συνδημότες και συνδημότισσες, το Κιλκίς θεωρήθηκε η πιο αδιάφορη πόλη στην Ευρώπη.

Ο Δήμος μας που διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σπήλαια της Ελλάδας στον υπέροχο λόφο του Αη Γιώργη, την ομώνυμη μεταβυζαντινή εκκλησία μας που χρονολογείται από το 1830, το αρχαιολογικό, το πολεμικό και λαογραφικό μουσείο της πόλης μας.

Ο Δήμος μας που διαθέτει μια από τις σπανιότερες θεραπευτικές λίμνες. Την Πικρολίμνη,

το κάστρο στο Π.Γυναικόκαστρο,

την εγκαταλειμμένη αλλά πανέμορφη λίμνη της Δοϊράνης και το μουσείο της φυσικής ιστορίας που φιλοξενεί, το βυζαντινό μουσείο στο Δροσάτο, το λαογραφικό μουσείο και τη βιβλιοθήκη με τα σπάνια συγγράμματα του Γερακαριού, τον Β.Β.Κ.Κ. και το φυσικό κάλλος των βουνών μας, τα Κρούσσια, το Παλατιανό με τα σπουδαία αρχαιολογικά του ευρήματα, τη Πινακοθήκη της Τέχνης στο Μεταλλικό, τα ιαματικά νερά του Μεταλλικού και της Μ. Βρύσης, τα ιστορικά ευρήματα Α’ και Β’ παγκοσμίου πολέμου στους λόφους νοτιοδυτικά της πόλης μας, το πλήθος πολιτιστικών φορέων και των εκδηλώσεων τους, το διεθνές φεστιβάλ κουκλοθέατρου, το πλήθος ομάδων πολιτών που δραστηριοποιούνται στον εθελοντισμό, στην κοινωνική αλληλεγγύη, στα γράμματα και τις τέχνες.

Αυτός ο Δήμος που έχει να επιδείξει έναν τεράστιο, πολιτισμικό και ιστορικό πλούτο, ένα δραστήριο ανθρώπινο δυναμικό, δεν τον γνωρίζει κανείς και θεωρείται αδιάφορος.

Είναι αλήθεια; Ε, λοιπόν όχι.

Η αλήθεια είναι… πως αυτός ο Δήμος είχε τις πιο αδιάφορες τοπικές αυτοδιοικήσεις στην Ευρώπη.

Είχε τις πιο ανήθικες διοικήσεις. Διοικήσεις που πάτησαν επάνω στα βάσανα των δημοτών, που οι ίδιοι προκάλεσαν, τάζοντας προεκλογικά ρουσφέτια.

Που ήταν κλεισμένες αυτάρεσκα στον εαυτό τους, χωρίς να βλέπουν και να αισθάνονται τι συμβαίνει γύρω τους.

Την ίδια στιγμή που τα παιδιά μας λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα, που δεν είχαν θέρμανση τον χειμώνα, που δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα…

Αυτήν την στιγμή μοιράζουν πετρέλαια, 2μηνες, 3μηνες συμβάσεις, και σαν σύγχρονες Αντουανέττες κερνούν σουβλάκια προεκλογικά στην πλατεία Ειρήνης.

Θαρρείς και η πείνα κρατάει μια μέρα …..

Ο δήμος Κιλκίς είχε τοπικές αυτοδιοικήσεις που βούλιαξαν τον τόπο μας στην διαφθορά, που δεν νοιάστηκαν για την εξωστρέφεια της περιοχής μας, που δεν τις ενδιέφερε το μέλλον αυτού του τόπου.

Αυτή είναι η αλήθεια!!!!!

Ε λοιπόν όχι το Κιλκίς αλλάζει, το Κιλκίς άλλαξε!!!!

Είμαστε εδώ! Εμείς!!! Οι πολίτες!!! Πανέτοιμοι να ανατρέψουμε το σαθρό πολιτικό σκηνικό των τελευταίων είκοσι ετών!!!

Πανέτοιμοι να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας.

Γιατί αποδειχθήκατε ανάξιοι των αξιωμάτων σας.

Ανάξιοι να χειριστείτε μια τοπική αυτοδιοίκηση που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών σας.

Ανάξιοι να χειριστείτε μια τοπική αυτοδιοίκηση που θα έπρεπε να λειτουργεί ως ανάχωμα και ασπίδα προστασίας για τον κόσμο που εκπροσωπούσατε τόσα χρόνια.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσουμε για μια άλλη τοπική αυτοδιοίκηση.

Μια αυτοδιοίκηση που θα μάχεται για τα κοινωνικά αγαθά.

Γιατί η υγεία, η παιδεία, η κοινωνική πρόνοια δεν ιδιωτικοποιούνται.

Λέμε λοιπόν,

ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση των ορεινών μας περιοχών.

ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών.

ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας

ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της ίδιας μας της ζωής.

Εμείς λοιπόν μιλάμε για μια άλλη δημοκρατία στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε ριζικά την κατάσταση στον Δήμο μας.

Να περάσουμε από την δημοκρατία της ανάθεσης στην δημοκρατία του «συναποφασίζω και συμμετέχω».

Από την δημοκρατία που μετά τις εκλογές «αποφασίζω για σένα χωρίς εσένα» στην δημοκρατία που θα δρα καθημερινά μέσα από διαβουλεύσεις.

Από την δημοκρατία της διαπλοκής και των ανεξέλεγκτων χρηματικών ροών στην δημοκρατία της διαφάνειας, της ισονομίας, της αξιοκρατίας.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας.

Όμως με την συμμετοχή, την παρέμβαση και τον έλεγχο εργαζομένων και επιστημόνων.

Έτσι λοιπόν, έχοντας επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στον δήμο μας, καλούμε όλες τις παρατάξεις που τον διεκδικούν προεκλογικά, καθώς και όλους τους φορείς, όλες τις συλλογικότητες, επιστήμονες, ιστορικούς, ανθρώπους του πολιτισμού και των τεχνών, ειδικούς σε όλους τους τομείς, να διαμορφώσουμε από κοινού, ένα εικοσαετές στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Το αλλά..ΖΩ ξεκίνησε την πορεία του, από δημότες που αποφάσισαν να πουν «όχι» και να σταθούν απέναντι σε αυτούς που ξεπουλάνε τον τόπο μας.

Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και μετά τις εκλογές.

Θα σταθεί απέναντι σε όλους αυτούς που εξυπηρέτησαν αυτό το σύστημα εις βάρος των πολιτών μας, εις βάρος του μέλλοντος των παιδιών μας, εις βάρος του δήμου μας.

Το αλλά…ΖΩ είμαστε όλοι εμείς.

Το Κιλκίς είμαστε εμείς.

Το Κιλκίς άλλαξε, γύρισε σελίδα.

Την επομένη των εκλογών εγγυόμαστε ότι θα αγωνιστούμε γι αυτόν τον τόπο σε όποιο μετερίζι και αν επιλέξετε εσείς να είμαστε.

Εγγυόμαστε ότι θα κρατήσουμε γερά τα ηνία και θα αλλάξουμε κατεύθυνση.

Προς την δημοκρατία, την ισονομία, την αξιοκρατία, την ανάπτυξη.

Θα θέλαμε όμως κι εσείς να μας εγγυηθείτε ότι θα είστε ενεργοί και συμμέτοχοι και πως θα σταθείτε δίπλα μας συναγωνιστές, σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που αποφασίσαμε να δώσουμε.

Γιατί η δική σας αγωνία είναι αν θα τηρήσουμε τον λόγο μας αλλά και η δική μας αγωνία είναι να μην μας αφήσετε μόνους να μαχόμαστε, γιατί τότε ο αγώνας μας θα είναι πολύ άνισος.

Όλοι μαζί λοιπόν την Κυριακή 18 Μαϊου.

Να σταθούμε με αξιοπρέπεια μπροστά στην κάλπη.

Να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της ψήφου μας.

Να ανατρέψουμε, να διεκδικήσουμε, να παλέψουμε, να δώσουμε νέα πνοή σε αυτόν τον τόπο.

Γιατί είναι δικός μας.

Γιατί αυτός ο τόπος ανήκει σε μας, ανήκει στα παιδιά μας.

Και από τις 19 ΜαΪου 2014 θα αλλάξουμε το μέλλον τους.

Γιατί θα βγούμε νικητές, γιατί είμαστε ήδη νικητές!!!!!!!!

Το ψηφοδέλτιο του αλλά..ΖΩ απαρτίζεται από ανθρώπους που νοιάζονται, αγωνιούν, που είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν, να παλέψουν και να φέρουν την ανατροπή.

Που δεν νοιάζονται για τα αξιώματα αλλά για το μέλλον των παιδιών τους.

Που δεν ξεπουλάν τα χώματα τους.

Είναι ο Θανάσης, ο Χρήστος, η Χριστίνα, η Αναστασία, ο Τάσος, ο Γιώργος, η Φανή, η Αλεξάνδρα, ο Μιχάλης, ο Άγγελος, η Βιβή, η Γεωργία, ο Κλεάνθης, ο Μπάμπης, η Τασούλα, ο Πύλος, η Χαρούλα, ο Στάθης, ο Πασχάλης, η Δέσποινα, ο Θόδωρος, ο Κώστας, η Μαριγώ, ο Μελάς, ο Αριστείδης, η Ζίνα, ο Αντώνης, ο Δάμος, η Ντιάνα, η Ελένη, ο Χάρης, η Βαλεντίνα, ο Αρσένης, η Άννα, η Βίκη, ο Βασίλης, ο Γρηγόρης, η Βιολέττα, η Αντωνία, ο Γιάννης, η Βούλα, ο Στέλιος, ο Οδυσσέας, η Κατερίνα, η Σταυρούλα, ο Απόστολος, ο Μαυρουδής, ο Νίκος, ο Μάκης, η Αγγελική, ο Αλέξανδρος, ο Σπάρτακος, ο Ευριπίδης, η Αλεξία, η Άννα Μαρία, ο Παναγιώτης, η Ιωάννα .

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα