Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ψυχραιμία

Γυαλιά-καρφιά έκανε την προπερασμένη Δευτέρα το γραφείο του διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Παιονίας Στέλιου Μπερμπερίδη ο πρόεδρος της κοινότητας Ρυζίων Νίκος Ιντζέπουλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αφορμή γιά το περιστατικό, που οδήγησε στην υποβολή μήνυσης από πλευράς του διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών κατά του αιρετού εκπροσώπου της πλειοψηφίας στην κοινότητα Ρυζίων-Βαλτοτοπίου-Καμποχωρίου, απετέλεσε η διαμάχη τους γιά τον τρόπο προμήθειας υλικών γιά αντιμετώπιση προβλημάτων σε οδούς του οικισμού των Ρυζίων και μία απαγορευτική πινακίδα απόθεσης μπάζων.

Αν και όπως λένε οι …«κακές γλώσσες» τα παράπονα γιά τον τρόπο έκφρασης και λειτουργίας του εν λόγω διευθυντή και από άλλους αιρετούς ήταν αρκετά κατά την πρόσφατη συνάντηση της δημοτικής παράταξης πριν από μία εβδομάδα περίπου. Γεγονός, στο οποίο ουσιαστικώς αποδίδουν οι παροικούντες την δημοτική αρχή το περιστατικό, καθώς εκφράζουν την πεποίθηση, ότι όλα όσα διαδραματίσθηκαν το μοιραίο πρωινό οφείλονται στο γεγονός, ότι υπήρξαν επ’ αυτού παρατηρήσεις από πλευράς του δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη προς τον κ. Μπερμπερίδη.

Ψυχραιμία παιδιά!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα